Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2481 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   07 Nisan 2015 - 06:21

Bir kişi suya atladı yedi kişi boğuldu

Büyüt
Küçült
Bir kişi suya atladı yedi kişi
Dünya Haberleri › Bir kişi suya atladı yedi kişi boğuldu haberi Çinde ellerini yıkamak isterken dengesini kaybederek su kanalına düşen kız faciaya yol açtı. Kızlarını kurtarmak için teker teker suya atlayan aile üyelerinden hiçbiri kurtulamadı. Kurtarma ekipleri kanaldan yedi kişinin cansız bedenini çıkardı.

Çinnin Guangdong eyaletinin Şantou kentinde tüyler ürperten bir olay yaşandı. Hafta sonu piknik yapmak için ülkenin güneyine giden bir ailenin tüm üyeleri boğuldu. Olay, 17 yaşında olduğu söylenen bir genç kızın ellerini yıkamasıyla başladı.

Piknikte facia

Genç kız ellerini yıkarken bir anda dengesini kaybetti ve kanala düştü.Yardım çığlığı atan genç kızın yardımına yakınında bulunan aile bireyleri koştu. Suda çırpındığını gören aile fertleri kendilerini su kanalına attılar. Fakat iyi yüzücü olmadıkları için genç kızla beraber altı kişi daha hayatını kaybetti. Haberin duyulmasından sonra olay yerine gelen arama kurtarma ekipleri yedi cansız bedeni kanaldan çıkarttı. Yetkililerden biri hayatını kaybedenlerin hepsinin aynı aileden olduğunu doğruladı. Yaşları 13 ile 15 olan iki gencin kimliğinin tespit edildiği açıklandı.    

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024