Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2776 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   04 Mart 2015 - 20:20

Beşiktaşın oynayacağı Brugge Stadında ölüm vedası!

Büyüt
Küçült
Beşiktaşın oynayacağı Brugge Stadında ölüm

POSTA.COM.TR
Tedavisi mümkün olmayan bir hastalığın pençesinde olan ve bu nedenle ötanazi kararı alan fanatik bir Brugge taraftarı, sırf takımını son bir kez daha izleyebilmek ve o stadın havasını soluyabilmek için, zehirli iğneyle hayatına son verileceği ötanazi kliniğindeki ölüm randevusunun tarihini erteledi.
 

Haberin Videosu   Brugge stadında ölüm vedası! startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer27906,27906,201503,27906-268153.jpg,1, 0,Beşiktaşın rakibi Bruggeün stadında ölüm vedası!);


Beşiktaşın 12 Martta çıkacağı Jan Breydel Stadına 7 yaşındaki kızı Dina ile birlikte gelen Lorenzo Schoonbaert (41), Club Bruggeün Mouscron-Peruwelze karşı oynayacağı maçı izledi ve ertesi gün de zehirli iğneyle uyutuldu.



Tribünleri hınca hınç dolduran 20 bin kişinin duygu yüklü vedasıyla neye uğradığını şaşıran Lorenzo Schoonbaert, kızıyla birlikte bir süre stadın çimlerinde gezinerek taraftarlara el salladı.



20 YILDA 37 AMELİYAT


Son 20 yıl içinde 37 ameliyat geçiren ve doktorların Artık yaşayamaz dediği Lorenzo, kendisini Asla Yalnız Yürümeyeceksin pankartlarıyla karşılayan taraftarları görünce, Bu kadar dokunaklı bir veda beklemiyordum dedi.



TAKIMI 3-0 KAZANDI


Maçı kızıyla birlikte izleyen ve takımının 3-0 galip gelmesiyle belki de son arzusuna kavuşan Lorenzo, gözünde yaşlarla, Son hayalim de gerçek oldu. Artık huzur içinde ölebilirim. Kutlamayı cennetten yapacağım dedi.



MAÇIN ERTESİ GÜNÜ ZEHİRLİ İĞNEYLE UYUTULDU


Maçtan 1 gece sonra ailesi Facebooktan bir açıklama yaparak, Lorenzonun yaşamına, ötanazi kliniğinde zehirli iğne ile son verildiğini duyurdu.

Açıklamanın sonunda, Lorenzonun bütün Brugge taraftarlarına şükranlarını sunduğu belirtilirken Herkese çok teşekkür ederim. ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN şeklindeki mesajına da yer verildi.

POSTA.COM.TR





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024