Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2061 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Haziran 2015 - 02:10

AT&Tye 100 milyon dolarlık ceza

Büyüt
Küçült
AT&Tye 100 milyon dolarlık
Dünya Haberleri › AT&Tye 100 milyon dolarlık ceza haberi

Amerikan telekomünikasyon firması AT&Tye, sınırsız veri planları hakkında abonelerini yanılttığı gerekçesiyle 100 milyon dolarlık ceza verildi.

AA

Federal İletişim Komisyonu dan (FCC) yapılan açıklamaya göre, AT&T in, 2011 yılında ilan ettiği internet planını, tüketicilere sınırsız diye tanıtarak yanlış etiketleme yaptığı ve aboneleri, aldıkları maksimum hız konusunda yeterince bilgilendirmediği tespit edildi. Bu nedenlerle Açık İnternet kurallarını ihlal etmekten suçlu bulunan şirkete 100 milyon dolar para cezası uygulandı. FCC böylelikle bugüne kadarki en büyük cezalardan birini verdi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan FCC Başkanı Tom Wheeler, genişbant sağlayıcılarının, hizmetleri hakkında şeffaf ve açık olması gerektiğini belirterek, Tüketicler yanıltıcı pazarlama ve yetersiz bilgilendirmeyle aldatılırken, FCC boş durmayacak ifadesini kullandı.

Öte yandan geçen yıl Federal Ticaret Komisyonu da AT&Tyi sınırsız data planı kullanan abonelerinin internet hızını düşürmekle suçlamıştı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024