Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2014 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   11 Haziran 2015 - 21:35

Anneye 1 yıl ücretli doğum izni

Büyüt
Küçült
Anneye 1 yıl ücretli doğum
Dünya Haberleri › Anneye 1 yıl ücretli doğum izni haberi

Her hareketi olay olan Britanyalı iş adamı Richard Branson Virgindeki çalışanlarına 1 yıl ücretli doğum izni yaptırma kararı aldı.

Virgin Mediada 14 bin personel çalışıyor.  Virginden konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Eğer siz çalışanlarınızı önemserseniz onlar da sizi önemser” denildi.

4 yıldan az çalışanlar doğum iznine çıkarlarda yıllık ücretlerinden daha az bir yıllık ücret alarak doğum iznine ayrılacaklar. İki yıldan az çalışanlar ise doğum iznine çıkmaları halinde yıllık ücretlerinin sadece yüzde 20sini alabilecekler.  Ücretli izinle ilgili olarak açıklamalarda bulunan Branson, “Bir baba ve büyükbaba olarak çocuk doğduğundan sonraki ilk bir yılın ne kadar önemli olduğunu biliyorum” açıklamasında bulundu.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024