Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 13677 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Haziran 2015 - 06:22

Anne ve babası çirkin diye onu terk etti!

Büyüt
Küçült
Anne ve babası çirkin diye onu terk
Dünya Haberleri › Anne ve babası çirkin diye onu terk etti! haberi

Hindistanda iki haftalık bebek nadir görülen bir hastalıkla doğduğu için anne ve babası tarafından terk edildi.

Hindistanda bir bebek hamilelik sırasında veya genetik sebeplerden dolayı meydana gelen hastalık sebebiyle buruşuk bir cilde sahip olarak doğdu.

Anne Mamata Dode ve baba Ajay Dode iki haftalık bebeği farklı görüntüsü yüzünden reddetti.

Bunun üzerine dedesi Dilip Dode bebeğin bakımını üstlendi. Dedesi yeni doğan bebeği kaşık kullanarak keçi sütüyle beslemiş.

Mirrorın haberine göre doğduktan hemen sonra hastalanan bebeği hastaneye getiren dede, ücretsiz tedavi desteği sağladıkları için hastaneye minnettar olduğunu söyledi.

Kızının hamileliği sırasında düzenli olarak kontrole gittiğini fakat doktorların bebeğin hastalığı hakkında bir şey söylemediklerini belirten dede sözlerine şöyle devam etti: Bebeğin hastalığı komşular ve akrabalar arasında hemen yayıldı. İnsanların bebeğin neye benzediğini görmeye geliyorlar. Bebeği gördükten sonra da korku içinde evden çıkıyorlar. Kimse bebeğe dokunmak istemiyor.

Bu şekilde doğmanın bebeğin suçu olmadığını söyleyen dede, tek isteğinin bebeğin sağlığının iyiye gitmesi olduğunu, aile hala bebeği kabul etmemekte ısrar etmesi durumunda ise bebeği kendisinin büyüteceğini de sözlerine ekledi. Doktorlar ise minik bebeğin tedaviye cevap verdiğini ve yapılan testlerin ardından hastalığın genetik olup olmadığını anlayabileceklerini söyledi.

 



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024