Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3051 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   14 Mart 2015 - 11:04

Almanya Elifi arıyor

Büyüt
Küçült
Almanya Elifi

Alman Bild Gazetesinin internet sitesinde yer alan habere göre 16 yaşındaki Elif Ö. IŞİDe katıldı. Baba Atilla Ö, Kızım şu an cihad yaptığını düşünüyor. Ekim ayında bana Allahın yolundan gitmek istediğini ve IŞİDe karşı sempati duyduğunu söyledi. Ve zaman içinde de örtünmeye başladı. diye konuştu.

Tüm dünya İngilteredeki 3 kızın Türkiye üzerinden IŞİDe katılma hikayesini konuşurken Almanya 16 yaşındaki Elifin IŞİDe katılma haberini konuşuyor.

Daha önce sarı saçlarıyla özçekim yaptığı fotoğrafları paylaşan Elif Ö. hızlı bir değişim yaşayınca babası endişelendi. Arkadaşının kredi kartıyla Türkiyeye uçak bileti alan Elif Ö. kendisine ait cep telefonunun kartını Türkiyeye iner inmez kırdı.

Türkiyeye gelen baba Atillat Ö, zaman içinde radikkalleşen kızına ulaşmaya çalışıyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024