Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2875 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Mayıs 2015 - 17:57

Almanya Christian Wulffa konuşuyor

Büyüt
Küçült
Almanya Christian Wulffa
Dünya Haberleri › Almanya Christian Wulffa konuşuyor haberi

Almanyada usulsüz kredi kullandığı gerekçesiyle istifa etmek zorunda kalan eski Cumhurbaşkanı Christian Wulffun 2.5 yıl önce boşandığı eşi Bettina ile yeniden ilişki yaşadığı iddia edildi.

Alman magazin dergisi Bunte eski Cumhurbaşkanı Christian Wulffun boşandığı eşi Bettina ile yeniden aşk yaşadığını yazdı.    Derginin iddiasına göre, Christian Wulff, Bettinaya bıraktığı Grossburgwedeldaki eve de yeniden taşındı.   Christian Wulff ve eski eşi Bettina ın geçtiğimiz hafta birlikte İtalyaya gittikleri ve yakın arkadaşlarının evlilik törenine katıldıkları da ileri sürüldü.    Almanya eski Cumhurbaşkanı Christian Wulff usulsüz vergi kullandığı gerekçesiyle 2013 Şubat ayında istifa etmek zorunda kalmıştı. Christian-Bettina Wulff çiftinin de ayrıldıkları 2013 Ocak ayında duyurulmuştu.    Christian Wulff, Aşağı Saksonya Başbakanı olduğu 2008 yılıda Bettina Körnerle ikinci evliliğini gerçekleştirmişti.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024