Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1893 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   23 Haziran 2015 - 15:24

ABDden Rusyaya karşı flaş karar

Büyüt
Küçült
ABDden Rusyaya karşı flaş

POSTA.COM.TR

Estonyanın başkenti Tallinne yaptığı ziyarette konuşan ABD Savunma Bakanı Ash Carter, Estonya, Litvanya ve Letonyanın yanı sıra Bulgaristan, Romanya ve Polonyanın, söz konusu askeri malzemelerin kendi topraklarında konuşlandırılmasını kabul ettiğini söyledi. Teçhizatın bir bölümünün de Almanyaya yerleştirileceği ifade ediliyor.

Washington bir süredir, olası bir Rus saldırısına karşı doğu Avrupa ve Baltık ülkelerine asker konuşlandırmayı tartışıyordu.

SOĞUK SAVAŞ İSTEMİYORUZ DEMİŞTİ


Almanyanın başkenti Berlinde katıldığı bir forumda, 5 günlük Avrupa ziyaretine ilişkin açıklamalarda bulunan ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, NATO üyelerine çağrıda bulunarak oluşan yeni tehditlere karşı korunmaları, Almanyanın da bu konuda liderlik rolünü üstlenmesi gerektiğini belirtmişti. Carter, Rusya ile ne soğuk savaş ne de sıcak savaş istiyoruz demişti.

SOĞUK SAVAŞTAN BU YANA EN SALDIRGAN HAMLE


Reutersın haberine göre, bir Rus Savunma Bakanlığı yetkilisi, Rus sınırındaki NATO ülkelerine tank ve ağır silahlar konuşlandırılmasının, ABDnin Soğuk Savaştan bu yana yaptığı en saldırgan hamle olacağını söyledi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024