Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2206 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Mart 2015 - 06:11

ABDden Kerry için 4. düzeltme

Büyüt
Küçült
ABDden Kerry için 4.
Dünya Haberleri › ABDden Kerry için 4. düzeltme haberi

ABD Başkanı Barack Obamanın DEAŞa karşı küresel koalisyon için özel temsilcisi emekli General John Allen ve onun yardımcılığını yapan ABD Dışişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Brett McGurk, Dışişleri Bakanlığı Müsteşarı Feridun Sinirlioğluna ABDnin Esada ilişkin pozisyonunun değişmediğini yineledi.

Beyaz Saray Sözcüsü Josh Earnest de, “Suriyenin geleceğinde Esad için bir rol öngörmediklerini” söyledi. Daha önce ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Marie Harf ve  ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Jen Psaki de, Dışişleri Bakanı John Kerrynin sözlerini düzeltmişlerdi. Kerry, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir televizyon programında Esad rejimiyle “eninde sonunda müzakere etmek zorunda olduklarını” söylemişti. Bu sözler, Washingtonın Suriye politikasında bir değişimin işareti olarak yorumlanmıştı.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024