Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2053 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Nisan 2015 - 12:37

ABDde gözaltına alınan siyahi öldü

Büyüt
Küçült
ABDde gözaltına alınan siyahi
Dünya Haberleri › ABDde gözaltına alınan siyahi öldü haberi

ABDnin Baltimore kentinde bir hafta önce gözaltına alınan ve bu sırada yaralanan siyah genç, kaldırıldığı hastanede verdiği yaşam mücadelesini kaybetti.

Baltimore Komiser Yardımcısı Jerry Rodriguez, düzenlediği basın toplantısında, çakı bulundurmak suçundan 12 Nisanda gözaltına alınan ve polis aracına kilitlenen Freddie Grayin ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldığını ve altı polisin açığa alındığını belirtti. Sputnikin geçtiği haberde, soruşturma 1 Mayıs a tamamlanacak ve dosya eyalet savcılarına sunulacak. Daha sonra da polislere ceza davası açılıp açılmayacağına karar verilecek.   NE OLDUYSA POLİS ARACINDA OLDU   Rodriguez, polis aracına binerken son derece üzgün olan Grayin, minibüsten çıkarıldığında konuşamadığının ve nefes alamadığının belirlendiğini söyledi. Polis aracının içinde ne olduğu gayet açık diyen Rodriguez, Grayin omuriliğinden ağır yaralandığını vurguladı.   Baltimore Belediye Başkanı Stephanie Rawlings-Blake de, Toplumun hayal kırıklığını anlıyorum. Ben de hayal kırıklığı yaşıyorum. Kızgınım dedi.   Cep telefonuyla yapılan kayıtta, Grayin minibüse bindirilmeden önce ellerini bağlayan polise bağırdığı görülmüştü.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024