Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2583 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Mayıs 2015 - 06:19

ABD Irinanın İslamına vize vermedi

Büyüt
Küçült
ABD Irinanın İslamına vize
Dünya Haberleri › ABD Irinanın İslamına vize vermedi haberi Tatar bir babanın kızı olarak dünyaya gelen ünlü manken Shaykın, soyadının Shaykhlislamov olmasından ötürü ABDden vize alamadığı ortaya çıktı.

Son dönemlerde çalkantılı aşk hayatıyla gündemde olan dünyanın en gözde mankeni Irina Shaykın hayat hikayesi herkesi şaşırttı. Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldodan ayrıldıktan sonra ABDli aktör Bradley Cooper ile aşk yaşayan Shayk, Rusyada Emanzhelisk adında küçük bir köyde doğdu. Annesi Rus ve babası Tatar olan ünlü mankenin kökleri İslama ve müslümanlığa dayanıyor. Bu köken nedeniyle mankenin birçok sorun yaşadığı ortaya çıktı. Modellik yaptığı dönemde ABDye gitmek isteyen Shayk, soyadından dolayı gidemedi. soyadının Shaykhlislamov (Şeyhislamova) olmasından ve telafüzü zor olmasından dolayı ünlü manken, soyadını ‘Shayk olarak kısalttı. Fakat Shayk,  Shaykhlislamovdan vazgeçmediğini her ortamda belirtiyor. Küçük yaşta babasını kaybeden Shayk, ailesine destek olmak için patates ve domates yetiştirip, satmaya başlamış.

NİNESİ BİR KAHRAMAN

Babasının bir Tatar olduğunu söyleyen Shayk “Annemden daha çok babama benziyorum. Babam bir Tatardı ve genelde Tatarlar koyu bir cilde sahipler. Ben de öyleyim. Ruslara pek benzemiyorum. 

Sadece gözlerimi annemden aldım” dedi.  Yaşı ilerdikçe müzik eğitimini bir kenara bırakan Shayk, 2007de bir modellik kursuna katıldı ve bu kurstan sonra hızla tanınmaya başladı.  Hayata karşı mücadelesinde büyük annesini örnek aldığını söyleyen Shayk “Ninem benim için bir melek. 2. Dünya Savaşında Kırmızı Ordu için savaştı. Ondan fazla madalyası var. Bizi Nazilerden kurtardığı için minnetarım” açıklaması yaptı.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024