Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2154 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   15 Mart 2015 - 06:06

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry İsraile destek istedi

Büyüt
Küçült
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry İsraile destek
Dünya Haberleri › ABD Dışişleri Bakanı John Kerry İsraile destek istedi haberi ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, Mısırda düzenlenen uluslararası ekonomi forumunda, Hepimiz İsrail için çalışmalıyız dedi.
Mısır'da onursal konuklar için verilen kahvaltıda konuşan ABD Dışişleri Bakanı Kerry, toplantıya katılan herkesi İsrail'in yararına çalışmaya davet etti.   "İSRAİL İÇİN ÇABA HARCAMALIYIZ" Mısır'a yapılan yatırım ve verilen desteklerin altını çizen ve ABD'nin bu konuda aldığı aktif role değinen John Kerry, "Hepimiz, İsrail'in geleceği namına çaba harcamalıyız" diyerek herkesi şaşırttı.   KERRY GERÇEK NİYETİNİ BELLİ ETTİ Yaptığı hatayı iş işten geçse de fark eden ABD Dışişleri Bakanı "Mısır'ın geleceği için" sözleriyle durumu toparlamaya çalışsa da salondaki iğneleyici gülümsemelere engel olamadı.   ABD, İSRAİL'İN GÜVENLİĞİ İÇİN DARBEYE DESTEK VERDİ Kerry'nin bu skandal sözleri ABD'nin Mısır'daki Sisi darbesine İsrail'in bölgedeki güvenliğini sağlamak amacıyla destek verdiği iddialarını iyice güçlendirdi.     BİLİNÇLİ SÖYLENDİĞİ İDDİASI Söz konusu gaflar ve ilginç anlara ilişkin yorumların yapıldığı sosyal paylaşım sitelerinde, ABD Dışişleri Bakanı Kerry'nin ifadelerini "bilinçli biçimde söylenmiş söz" olarak değerlendirildi.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024