Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2311 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   13 Nisan 2015 - 18:40

60 milyon sterlinlik soygunun failleri belirlendi

Büyüt
Küçült
60 milyon sterlinlik soygunun failleri
Dünya Haberleri › 60 milyon sterlinlik soygunun failleri belirlendi haberi

İngilterede Paskalya tatilinin başlamasından yararlanarak Mücevherciler Çarşısı olarak bilinen Hatton Gardenda kasalarda muhafaza edilen 60 milyon sterlinlik elmasları çalanların kimliklerinin belirlendiği, yakalanmak üzere oldukları bildirildi.

DHA İlgili Foto Galeriler
Akıllara durgunluk veren hırsızlık Safety Deposit isimli kiralık kasa şirketine 3 Nisan Cuma günü yapılan müthiş soygunun faillerinin, Daily Mirrorun yayınladığı güvenlik kamerası görüntüleri sayesinde teşhis edildiği anlaşıldı. Mirror gazetesi, son özel haberinde Doğu Avrupa ve İsrailli oldukları tahmin edilen elit soyguncuların soygundan bir gün sonra polis alarma karşılık vermeyince tekrar Hatton Gardena soygunu tamamlamaya geldiklerini bildirdi. Kayıtları inceleyen bir uzmanın soygunu yaptıran Bay Büyükün soyguncuları Doğu Avrupa ve İsrailden tutmuş olabileceği görüşü üzerinde duruldu. Eski banka soyguncusu Jilet Noel  Smith (54), Daily Mirrora yaptığı özel açıklamada, mücevher çeteşinin açgözlü davranarak profesyonelliği bırakıp olay yerine geri döndüklerine dikkat çekti.     Sunday Mirror gazetesinin  Sizi biliyoruz manşetli haberinde Mirrorun kamera görüntülerinin polisin çeteyi teşhis etmesine yardımcı olduğu ve elmas soyguncularının birkaç gün içinde tutuklanmasının beklendiği ileri sürüldü.     Londra polisi  soygunda hırsızların ağır kesici aletler kullanarak kasaları açtıktan sonra çok miktarda nakit para ve mücevher çalarak kaçtığını açıklamıştı.     Paskalya tatilinin ardından  Hatton Garden Dafety Deposit şirketi çalışanları, işyerlerine döndüklerinde 60-70 kiralık kasanın kırılarak yapılan  soygunu fark etmişti.      İngiliz basını, hırsızların 200 milyon sterlin değerinde mücevher çaldığını ve bunun ülkede şimdiye kadar gerçekleştirilmiş en büyük soygun olduğuna  dikkat çekti.     Hatton Garden Hırsız Çetesi in kimliklerinin yayınladıkları özel görüntüleri sayesinde tespit edildiğini vurgulayan Sunday Mirror, Hırsızlar bu görüntüleri görünce  en büyük kabusu yaşayacaklar derken birinin her yerde aranan altı elmas hırsızının tanıyabileceğine  işaret etti.     6 elmas soyguncusunun görüntülerini incelen polis, soygunu İngiltere dışından Bay  Büyükün düzenlemiş olabileceği  ihtimali üzerinde duruyor. Hırsızların soygunu yaptıktan sonra İngiltereyi terk ettikleri tahmin ediliyor.     Mirrorun elde geçirdiği görüntülerin ikinci soygundan olduğu anlaşıldı.



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024