Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2023 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2015 - 11:07

5 yıldır duvar arasında kalan kedi kurtarıldı

Büyüt
Küçült
5 yıldır duvar arasında kalan kedi

Cairo Postun haberine göre, beş yıl önce Kahiredeki Muhammed Necip Metro İstasyonunda doğduktan sonra bir deliğe sığınan ve oradaki bir büfe sahibi tarafından beslenen Biso adlı yavru kedi, bir süre sonra biraz büyüyünce delikten çıkamadı. Durumu fark eden metro istasyonundaki Abdo Amca isimli büfe sahibi, kediyi tam beş yıl boyunca küçük delikten besleyip su verdi.

Büfe sahibi, yavru kedinin sıkışmasından kısa bir süre sonra istasyon yetkililerini durumu bildirerek kediyi birkaç kez kurtarmaya çalıştıklarını ancak kedinin korkuyla derinliklere kaçması nedeniyle başarılı olamadıklarını söyledi.

Haberin Videosu Yavruyken girdiği delikte sıkışan kedi 5 yıl sonra kurtarıldıstartFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer29237,29237,201504,29237-284738.jpg,1, 0,Yavruyken girdiği delikte sıkışan kedi 5 yıl sonra kurtarıldı);

2011de Hüsnü Mübarekin devrilmesi sırasında büfenin geçici bir süre kapandığı sırada da istasyona gelerek kediyi beslemeye devam eden Abdo Amca nihayet beş yıl sonra sesini duyurmayı başardı.

Mısırlı hayvan hakları savunucularının düzenlediği sosyal medya kampanyasının sonuç vermesi üzerine, metro idaresi kedinin bulunduğu yeri tam yedi saat süren bir çalışmayla açarak hayvanı kurtardı.

Biso böylece küçük bir yavru olarak girdiği karanlık delikten 5 yaşında yetişkin bir kedi olarak özgürlüğüne kavuştu.

DHA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024