Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2232 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   16 Mart 2015 - 21:19

3 manken araçtan indirip yol ortasında öldürüldü

Büyüt
Küçült
3 manken araçtan indirip yol ortasında

Hondurasın başkenti Tegucigalpaya doğru yola çıkan kahverengi bir Toyota marka minibüsün yolu, silahlı kişiler tarafından bir köprü üzerinde kesildi. Dün sabah yerel saatle 09.30da meydana gelen saldırıda ülkenin tanınan üç mankeni de feci şekilde can verdi.

Başkent Tegucigalpada bir etkinliğe katılmak için yola çıkan minibüste 6 erkek ve 5 kadın bulunuyordu. Araçta bulunan 28 yaşındaki manken Alma Mariela Ordonez Vargas, 21 yaşındaki Madelyn Ramirez Zambrano ve 20 yaşındaki Blanca Alejandra Velasquez Mejia zorla dışarı çıkarılarak yol ortasında infaz edildi. Silahlı üç saldırganın savunmasız kadınların önce gövdelerine, bacak ve kollarına son kurşunları da kafalarına sıktığı belirtildi.

Honduras polisi olay yerinde 15 boş kovan tespit etti. Saldırıda minibüste bulunan bir erkek ile bir kadın da yaralandı. Saldırın nedeni henüz bilinmiyor ancak Hondurasta yayın yapan Tiempo gazetesi, 3 mankenin birgün önce kaçırılmak istendiklerini ve polis tarafından önlendiğini yazdı. Geçtiğimiz yıl kasım ayında Honduras Güzellik Kraliçesi Maria Jose Alvarado ve kızkardeşi Sofia Trinidad silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024