Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1873 kez okundu. | Dunya Haberleri
Haberin Tarihi :   06 Nisan 2015 - 07:03

185 Türk savaş bölgesinden tahliye edildi

Büyüt
Küçült
185 Türk savaş bölgesinden tahliye
Dünya Haberleri › 185 Türk savaş bölgesinden tahliye edildi haberi

Yemendeki iç karışıklık nedeniyle önceki gece tahliye edilen 55 Türk vatandaşının ardından dün de bu ülkeden tahliye edilen 185 Türk vatandaşı, THY uçağıyla İstanbula getirildi.

Sana Uluslararası Havaalanından hareket eden THY uçağına binen 185i Türk vatandaşı 230 kişi, dün saat 18.00de Atatürk Havalimanına ulaştı.

Tahliye edilen Türk vatandaÅŸlarından M. Fatih Güvercin, “Özellikle CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸana çok teÅŸekkür ediyoruz” diye konuÅŸtu. EÅŸi ve çocuklarıyla Ä°stanbula getirilen AyÅŸe OÄŸuz ise Yemende her gece patlama yaÅŸandığını belirterek, “Dışarı çıkmıyorduk. Böylece güvende kalıyorduk” diye konuÅŸtu. DışiÅŸleri Bakanı Mevlüt ÇavuÅŸoÄŸlu, ise Twitterdan yaptığı açıklamada “230 kiÅŸiyi daha Sanadan Ä°stanbula getirdik. Türkiye Cumhuriyeti böylece gücüne ve büyüklüğüne yakışan bir operasyonu daha baÅŸarıyla gerçekleÅŸtirdi” sözlerine yer verdi.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024