Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3775 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 17:40

Mustafa Demir Yılın En Başarılı

Büyüt
Küçült
Mustafa Demir Yılın En

Yılın Başarılı Bakanları, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ile İçişleri eski Bakanı Abdülkadir Aksu seçildi. Başbakan ile Trabzon’da olan bakanlara ödülleri daha sonra takdim edildi. Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdullatif Şener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Numan Kurtulmuş yılın başarılı siyasetçileri oldu.
 
Yılın Başarılı Milletvekilleri, Bingöl Milletvekili Yusuf Coşkun, Ankara Milletvekili Tekin Bingöl, Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Çanakkale Milletvekili Mustafa Kemal Cengiz, Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Elazığ Milletvekili Faruk Septioğlu, Van Milletvekili Kayhan Türkmenoğlu ve Şanlıurfa Milletvekili Ramazan Başak oldu. Milletvekilleri ödüllerini Genel Yayın Yönetmeni Murat Polat’ın elinde aldılar. Eski Ankara Valisi Kemal Önal, İzmir Valisi Cahit Kıraç, Van Valisi Münir Karaloğlu, Ardahan Valisi Mustafa Tekmen yılın başarılı valileri seçildiler.
 
Yılın Başarılı Belediye Başkanların İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İzmir Balçova Belediye Başkanı Mehmet Ali Çalkaya, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, Ağrı Tutak Belediye Başkanı Bülent Osman Ağaoğlu, Ankara Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, İstanbul Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Zonguldak Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülsen ve Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Coşkun Ünal oldu. Belediye Başkanları ödüllerini Şanlı Urfa Milletvekili Ramazan Başak’ın elinden aldılar.
 
Ödül töreninde TROYA Halk Oyunlarını ve Halk Müziğini Araştırma Derneği Zeybek Ekibi'nin gösterisi konukların beğenisi ile karşılandı ve büyük alkış aldı. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024