Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4052 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 16:02

İETT den Ramazan'a Özel Hat

Büyüt
Küçült
İETT den Ramazana Özel

 etmek isteyenlerin ulaşım iht

 

İETT, vatandaşlardan gelen yoğun istek üzerine tarihi yarımada üzerinde bulunan Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt, Süleymaniye, Şehzadebaşı, Hırka-i Şerif, İskenderpaşa, Fatih ve Mihrimah Sultan ve Eyüp Sultan camilerini ziyaret etmek isteyenlerin ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla Ramazan ayına özel "Ramazan Hattı" ilave etti.
Yeni açılan Beyazıt-Eyüpsultan hattında, ilk etapta 3 araçla 7 gün 24 saat süreyle hizmet verilecek. Gündüz 30, gece ise 20 dakika arayla ring seferi yapılacak hatta, Ramazan ayı boyunca kesintisiz toplu taşıma hizmeti verilecek. Yolcu yoğunluğuna göre araç sayısı ve sefer sayısı kademeli olarak arttırılabilecek.
Konu hakkında basına bir açıklama yapan İETT Genel Müdürü Dr. Hayri Baraçlı, "Dünya kültür mirasının en değerli ve benzersiz örneklerinin yer aldığı güzel İstanbul'umuzun tarihi yarımadasında bulunan Ayasofya, Sultanahmet, Beyazıt, Süleymaniye, Şehzadebaşı, Hırka-i Şerif, İskenderpaşa, Fatih ve Mihrimahsultan camileri ile Eyüp'te bulunan Eyüpsultan camiini ziyaret etmek isteyen vatandaşlarımızın ulaşım ihtiyacını karşılamak amacıyla Ramazan ayına özel 'Ramazan Hattı' ihdas ettik" dedi.

var tmp; tmp = document.getElementById("news_content").getElementsByTagName("a"); for(i=0; i



E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024