Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 22570 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 11:45

HALKTAŞ' ta Neler Oluyor?!

Büyüt
Küçült
HALKTAŞ ta Neler

Yönetim kurulu üğyelerinden ADNAN YILDIZ VE SÜLEYMAN AKHANIN üyelikleri düşerken: Yönetim kurulu üyeliklerine Fatih Belediye Başk. Yard. SAMİ ER, HALKTAŞ GENEL MÜD. MUAVİNİ. M.ALİ GÜNSEL , Zabıta müdürü İzzettin  ÖZTOSUN ,K.M.Paşa muhtarı ADEM AKDEMİR ve ASIM GÜRLÜK               seçilmişler dir.Aynı zamanda genel müdürlük görevini ifa eden ADNAN YILDIZ'ın bu görevinden ayrıldığı mı alındığı mı hususunda  net bir bilgi elde edilememiştir.

       Siyasi çevrelerde dürüstlüğü ve iş ehliyeti ile tanınan ,aynı zamanda Beldiye Başkanı Mustafa DEMİR tarafından göreve getirilen ADNAN YILDIZ'în genel müdürlük görevinden alınması şaşkınlıkla karşılanmış bu duruma neyin sebep olduğu hususunda  kafalarda şüphe uyandırdığı alınan duıyumlar arasındadır.

      Başkan yardımcısı SAMİ ER'in  Yönetim kurulu başkanlığına, genel müdür muavini M.ALİ GÜNSELin genel müdürlük görevine seçilmesinin kesin gözüyle bakılıyor.

    Görüştüğümüz bazı siyasi çevreler ise durumun şaşkınlıkla karşılanmaması gerektiğini,Beldiye Başk.Mustafa Demir ile Adnan Yıldız'ın uzun bir süre aralarında açık olduğunu ,genel müdür muavini M.ALİ GÜNSEL'in bu göreve getirilmesini Mustafa Demir in bu durumu çok daha evvel planladığını   gösterdiğini ifade etmişlerdir.

     Konu ile ilgili tartışmanın burda bitmiyeceği ve siyasi çevrelerde uzun bir süre daha birhayli tartışma konusu olacağı bir gerçek

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024