Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4516 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 16:40

Halk Gününde halk Buluşması

Büyüt
Küçült
Halk Gününde halk

Vatan Caddesi’ndeki Belediye Hizmet binasında vatandaşlarla halk günüde bir araya gelen Başkan Mustafa Demir, vatandaşların problemleri, sıkıntılarını dinledi ve imkanlar dahilinde talepleri yerine getirmeye çalıştı.

Belediye hizmetlerinin yanı sıra birçok konuda ilginç şikayetler de dile getirildi. Halk gününde Bahçelievler’de oturan vatandaş Mustafa Demir, Belediye Başkanı Mustafa Demir’e oğlunu için iş isteyerek, cv’sini verdi ve Kızıl Minare Cami’nin de belediye tarafından boyanmasını istedi.

Engelli bir genç yüzme kursuna gitmek için Başkan Demir’den yardım isterken, Belediyenin düzenlediği Çanakkale gezisine katılan vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirip, ilçedeki okullarda okuyan öğrencilerin de bu gezilere götürülmesini talep ettiler. İ.Ü. Edebiyat Fakültesi 3. sınıf öğrencisi yapmayı hedeflediği projelerine destek isterken, Laleli’de yaşayan bir öğretmen, esnafın semti çok hor kullandığından ve çöplerini sokaklara atıp geçişi engellediklerinden dolayı şikayetçi oldu.

90 yaşındaki dede oturduğu apartmanın çatı katında ördek besleyen komşusunu şikayet ederken, bir hanım vatandaş da belediyenin geçen sene hizmete sunduğu Hekimoğlu Ali Paşa Parkı’nda çocukların top oynamasını ve bisiklete binmelerini istemediğini söyledi. Bir tiyatro topluğu sokak tiyatrosu yaptıklarını, Eminönü, Beyazıt ve Sultanahmet Meydanları’nda mini gösteriler yapmak istediklerini ve belediyeni izin vermesini isterken, yaşlı bir vatandaş da hayırsever birinin kendisini umreye göndermesi için belediyenin aracı olmasını talep etti.

Yunanistan’nın İşkeçe şehrine giden Fatihli bir vatandaş, hizmetlerinden dolayı Başkan Demir’e teşekkür ederek, oradan getirdiği İskeçe kahvesini başkana hediye etti ve hatırının kırılmamasını, Başkan Demir’in getirdiği kahveyi içmesini istedi





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024