Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5268 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 16:08

Halk Gününde Belediye Halk Buluşması

Büyüt
Küçült
Halk Gününde Belediye Halk

Halk gününde vatandaşların sorunlarını dinleyen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, amaçlarının halkın belediye ile ilgili problemlerine en kısa zamanda çözüm bulmak olduğunu söyledi. Başkan Mustafa Demir’in yanı sıra başkan yardımcıları, danışmanları ve belediye birim müdürleri de toplantıda hazır bulundu.

Halk gününe, Nasrettin Hoca kıyafetleri ile gelen Hamdi Yılmaz, ilgi çekti. Başkan Mustafa Demir’e ziyarete geldiğini belirten Yılmaz, bir süre önce Denizli’den İstanbul’a geldiğini, kitap yazarlığı ve tiyatro oyunculuğunun yanı sıra cüssesi ve kıyafetleri ile de insanların ilgi odağı olduğunu söyledi. Yılmaz, ramazan etkinlikleri içerisinde kendisinin de yer alabileceğini ve çocuklara Nasrettin Hocayı anlatan fıkralar anlatabileceğini söyledi.

Bunun üzerine Başkan Demir, ramazan etkinliklerinden sorumlu danışmanına talimat vererek değerlendirilmesini istedi. Başkan Mustafa Demir, halk gününde belediye hizmetleriyle ilgili aksaklıkları ortadan kaldırmaya çalıştıklarını belirterek, oldukça faydalı geçen halk toplantılarında vatandaşların belediye hizmetleri konusunda kendilerinden istedikleri taleplerin yerine getirildiğini söyledi.

Tek tek vatandaşlarla görüşen Demir, belediye hizmetleriyle ilgili isteklerin yanı sıra ilginç bazı taleplerle de karşılaştı. İsmini vermek istemeyen bir vatandaş hayrına yaptıracağı sağlık ocağı için yer talep ederken, bir grup vatandaş da Sultanahmet Meydanı civarında karikatür çizimi yapmak üzere stant talebinde bulundu. Demir, vatandaşlarla istek ve şikayetleri olan konuların haricinde de çay içip, sohbet etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024