Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4295 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 17:24

 Başkan Genç Parlementerlele Görüştü

Büyüt
Küçült
 size=2>&nbspBaşkan Genç Parlementerlele

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’i makamında ağırlayan Hessen Eyaleti Başbakan’ı Roland Koch, İstanbul ziyareti sırasında Başkan Demir ve ekibinin gösterdiği yakın ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başkan Mustafa Demir’in, dünyada çok çeşitli insanlar olduğunu ama ortak paydanın insanlık olduğunu söylemesin üzerine, Başbakan Roland Koch, Demir’in haklı olduğunu belirterek, “İnsanlar birbirine yaklaşırsa müşterek taraflarının farkına varıyor. Kardeşlik süreçleri en önemli araçlardan biridir. Toplumlar da birbirlerine yaklaşıyor ve tanıma fırsatı yakalıyor. Hessen Eyaleti olarak Türkiye’de kardeşlik oluşturmak için bir bölge arıyoruz . Fatih olarak siz, Wiesbaden ile bu girişime başlamış ve bayağı da ilerletmişsiniz ve ben de bu durumdan çok memnunum. Başarılı olacağınıza da eminim.” dedi.

Koch, formalite ve bürokrasinin önemsiz olduğuna dikkat çekerek, “Kardeşlik görüşmelerinin başarılı olabilmesi için insanların birbirine yaklaşması ve bu girişime olumlu bakması çok önemli, ‘Başkan Mustafa Demir ile Başkan Helmut Müller’i göstererek Gördüğüm kadarıyla burada bu zaten olmuş ve siz iki belediye başkanı candan bir yakınlık kurmuşsunuz bile” dedi. Başbakan Koch, “Geçen yıl Wiesbaden’den bir heyetin Fatih’i ziyareti, sizin de şu anda heyetinizle birlikte gerçekleştirdiğiniz ziyaretleriniz iki kent arasındaki insanların dostluklar kurulmasına neden olacaktır. Bu kardeşlik ilişkisi kağıt üzerinde kalmayacak, yaşanan bir kardeşlik olacaktır.” dedi.

Başkan Mustafa Demir de, Başbakan Roland Koch’un düşüncelerine katıldığını belirterek, bu çok görkemli ve sıcak karşılama için teşekkür etti.

Başbakan Roland Koch, Başkan Demir’e Hessen Eyalet armasını simgeleyen ve yine eyaletin kurumsal renkleri kırmızı beyaz iki porselen aslan biblosu hediye ederken, Başkan Demir de Koch’a Paşabahçe Osmanlı Koleksiyonu Firuze tabak hediye etti.

Ziyaret sonrası Başkan Müller ile birlikte parlamento binasına geçen Başkan Mustafa Demir, burada genç parlamenterlerle görüştü. Gençlik meclisi üyesi parlamenterlerle sohbet eden Demir, Türkiye’deki yerel yönetimler ve hizmetleriyle ilgili çeşitli bilgiler verdi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024