Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4274 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 11:07

Fatih Belediyesi’nin ‘Çocuk Şenliği’nde Minikler Gönüllerince Eğlendiler…

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi’nin ‘Çocuk Şenliği’nde Minikler Gönüllerince
Fatih Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Kocamustafapaşa’da Çocuk Şenliği gerçekleştirdi. Şenlikte çocuklar hem gönüllerince eğlendi, hem de ücretsiz dağıtılan yiyeceklerin tadını çıkardılar. Fatih Belediyesi tarafından önceki yıl park haline getirilen Kocamustafapaşa Meydanı Ramazanefendi Cami arkasındaki Arabacı Beyazıt Parkı’nda düzenlenen şenlikte minikler bütün gün çocuk olmanın tadını çıkardı. Sabah saat 11.00’de başlayan ve akşam 18.00’e kadar süren şenlik boyunca çocuklara ücretsiz Osmanlı macunu, pamuk şeker ve patlamış mısır dağıtıldı. Şenliğe katılan çocuklar, ayrıca tırmanma piramidi, sosis balon, çocuk oyun köşesi, palyaço, kostümlü karakterler, sumo güreşi, zıpzıp, meyve ağacı oyunu, jonglör, yüz boyama ve tahta bacak gibi çeşitli aktivitelerle neşeli saatler geçirdiler. Şenliğe katılan minikler, verilen yaka kartlarıyla hem ikramlardan, hem de etkinliklerden ücretsiz faydalandılar.           

 

Öğlen saatlerinde şenlik alanına gelen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyük Önder Atatürk’ün çocuklara armağanı bu bayramın en güzel şekilde kutlama gayreti içerisinde olduklarını belirterek, “Belediye olarak biz de çocuklarımızın yüzündeki mutluluğu artırmak ve kıvancımızı paylaşmak için bu sene Çocuk Şenliğimizin üçüncüsünü düzenledik. Büyük küçük herkes Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlasın, herkes biraz çocuk olsun, tüm çocuklar daha da mutlu olsun istiyoruz. Fatih Belediyesi olarak yaptığımız tüm çalışmalarımızın temelinde çocuklarımız var.” şeklinde konuştu. Demir, “Şimdi bu parkı böyle pırıl pırıl mutlu çocuk yüzleriyle görünce, alanın park olmadan öncesini hatırladım. Üç sene önce burasının böyle bir hale geleceğini kimse hayal bile edemezdi. Biliyorsunuz bu alan, belediyemiz tarafından önceki yıl park olarak düzenlendi, siz Kocamustafapaşalıların ve Fatihlilerin hizmetine sunuldu. Daha önce burada metruk binalar ve depolar vardı. Çevre sakinleri bu çirkin görünümden ve burada yaşananlardan rahatsızdı. Oysa şimdi, tertemiz, çiçek gibi bir alana dönüştü.” dedi.   

Çocuk Şenliği’nde, çocuklara Fatih Belediyesi tarafından hazırlanan bir de el broşürü dağıtıldı. Dağıtılan broşürlerde sularımızın boşa akmaması, gereksiz yanan ışıkların kapatılması, çöplerin yerlere atılmaması ve temiz çevrenin sağlıklı yaşam için gerekli olduğu şeklinde uyarılar yer aldı. Şenlik programı konser ve gösterilerle akşam saatlerine kadar coşkulu bir şekilde devam etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024