Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4128 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 17:02

Fatih Belediyesine Yakışmayan Sosyal Tesis

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesine Yakışmayan Sosyal

 

Fatih ilçemizin az sayıda olan nefes alabildiÄŸimiz güzel sosyal tesislerimizden topkapı sosyal tesislerimizde sessiz sedasız  doÄŸal dokuya aykırı ucbe bir yapı sözüm ona hizmet adına devam ediyor.Ne anıtlar kurulunun nede Belediyede kurulan güzelleÅŸtirme komisyonun sesi çıkmaması dikkata ÅŸayan.

Daha önceki HalktaÅŸ BaÅŸkanı Adnan beyin Dokuya uyguın yapılaÅŸma için deÄŸiÅŸik firmalara yaptırdığı çalışma ve projelerin belediyece pahalı bulunduÄŸundan dolayı raÄŸbet görmemesi ile bu ucube yapıya gidildiÄŸi ve bu yapının maddi bedelinin  ne olduÄŸu ise belli deÄŸil.

Her ne olursa olsun insanları nefes alabileceÄŸi ve tarihi bir yapıya komÅŸu olan bu yapının buraya zorlarcasına kondurulması ve çirkinliklere sebebiyet vermesine anlam veremiyoruz..





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024