Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 5182 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 10:24

Fatih Belediyesi’nden Çocuk Şenliği

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi’nden Çocuk
Fatih Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle iki muhteşem etkinlik düzenliyor. İlk etkinlik 22 Nisan Cuma günü Fatih Belediyesi Uluslararası Halk Oyunları Festivali ile başlayacak.

20/04/2011
 

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde, ilçedeki okulların öğrenci gruplarının katılımıyla, Maskot Bando eşliğinde gerçekleşecek yürüyüş Sultanahmet Meydanı amfi sahnede son bulacak ve protokol konuşmalarının ardından halk oyunları gösterileri ile devam edecek. Festival programı çerçevesinde Bosna Hersek, Makedonya, Macaristan, Bulgaristan, Slovakya ve Türkiye’den halk oyunları grupları katılacak.

İkinci etkinlik ise 23 Nisan 2011 Cumartesi Günü Fatih Belediyesi Çocuk Şenliği ile devam edecek. Kocamustafapaşa Arabacı Beyazıt Prakı’nda yapılacak şenlik programında çocuklara ücretsiz pamuk şeker, Maraş dondurması, patlamış mısır dağıtılacak. Şenliğe katılan çocuklar, ayrıca tırmanma piramidi, ördek kaydırak, sosis balon, çocuk oyun köşesi, palyaço, kostümlü karakterler, boğa rodeo, trambolin, Sumo Güreşi, zıpzıp, jonglör, yüz boyama ve tahta bacak gibi aktivitelerle gönüllerince eğlenebilecek. Şenliğe katılan miniklere verilecek yaka kartlarıyla çocuklar hem ikramlardan, hem de etkinliklerden ücretsiz faydalanabilecek.      

 

Fatih Belediyesi Uluslararası Halk Oyunları Festivali

Tarih  : 22 NİSAN 2011 CUMA

Saat                : 17.00

Yer                             : Beyazıt Meydanı başlangıç - Divanyolu Caddesi - Sultanahmet      Meydanı Amfi Sahne             FATİH

 

Fatih Belediyesi Çocuk Şenliği

Tarih               : 23 NİSAN 2011 CUMARTESİ

Saat                : 12.00 -18.00 arası

Yer                  : Arabacı Beyazıt Parkı Ramazan Efendi Cami Arkası 

Kocamustafapaşa FATİH





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024