Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6202 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 17:32

Fatih Belediyesin den Portatif Yüzme Havuzu

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesin den Portatif Yüzme

 

Fatih Belediyesi, Topkapı Suriçi`ne portatif yüzme havuzu kurdu.
Fatih Belediyesi`nden yapılan açıklamada, belediyenin ``Yaz Spor Okulları`` kapsamında ilçedeki 7-14 yaş arası çocukların yüzme öğrenmesi amacıyla kurduğu havuzda uzman eğitimcilerin yaz boyunca çocuklara temel yüzme dersleri vereceği belirtildi.

 Açıklamada, kurulan 2 havuzun 5,5 metre eninde ve 11,5 metre uzunluğunda olduğu, filtreleme, pompa ve yüzey temizleme ve vakumlu dip temizleme sistemi ile havuzun daima temiz tutulduğu bildirildi. 
Havuzlarda, çocukların soyunup giyinmeleri için 6`lı kabin sistemi ve 3 hazır duşun bulunduğuna dikkati çekilen açıklamada, yüzme dersleri sırasında çocukların şortlarını kendilerinin getirdiği, yüzme araç
gereçlerinin ise belediye tarafından temin edildiği kaydedildi. 
Açıklamada görüşlerine yer verilen Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, tarihi yarımadanın 3 tarafı denizlerle çevrili olmasına rağmen ilçede yaşayan insanların denizden yeteri kadar faydalanamadığını vurgulayarak, yüzme bilmeyen çocukların yüzme öğrenebilmeleri için portatif havuzları devreye soktuklarını ifade etti.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024