Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 6561 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 15:02

Fatih Belediyesi Başkanı Mustafa Demir Ne Yapmaya Çalışıyor.

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi Başkanı Mustafa Demir Ne Yapmaya

Fatih ilçesi yerel haber sitesi fatihhaber.com sitesinin yazı dizisi olarakta haber yaptığı Fatih belediyesinin logosunun değiştirilme çalışmaları Fatih meclisine  önerilen yeni logo örneğiyle Mustafa Demir ne yapmaya çalışıyor ? sorularını iyiden iyiye yüksek sesle söyletmeye başlattı.

Enson  belediye meclisi gündemine belirgin yeni logo çalışması ve teklifi yeniden getirilerek bu değişikliğin hızlandırılmaya çalışıldığı görünüyor. İstanbul Büyük şehir belediyesinin otobüs renklerini istanbulluya sorduğu bu dönemde Fatih belediyesinin logosunun yenilenmesi projesinde özellikle Fatih halkına sorulmadan 30 meclis üyesinin oyu ile değiştirilmeye çalışılması ne anlam ifade ediyor.

Özellikle seçim takviminin işlemeyE başlaması ve her yerde seçim havasının olduğu bir ortamda sessiz ve sedasız bu çalışmanın geçirilmesimi ön görülüyor.

İlçemizin nezih Haber gazetelerinden fatihhaber.com un başlattığı  "Logomda Fatih Sultan Mehmet Han’ı görmek istiyorum"  kampanyalı imza kampanyasını fatihaktuel.com sitesi olarak destekliyoruz.

Bu konu hakkındaki haber,çalışma, ve görüşlerin takipçisi olacağız. Halka Güzel hizmetler getirerek Fatih halkının gönlünü kazanmayı başarmaya başlayan Mustafa Demir’in bu ilk icraatı değil. Daha öncede Sultanahmet camiinin 3 minaresini sansürleyerek astırdığı belediye hizmet afişleri haberimizi takip edenler biliyor.

Sn : Belediye Başkanımızdan Fatihimizi sembolize eden  logomuzun neyini eksik görüpte böyle bir çalışmayı kendine ilke edindiğini sormak istiyoruz.

                                                  Eğer bir eksiklik gördü ise değişikliğin neden Fatih sultan mehmetin siluletini yok ederek gerçekleştirmeye çalıştığını merak ediyoruz.

                                                 Tüm bu çalışmalar sonucu Fatih halkına logo seçim hakkı tanınıp tanınmayacağını merak ediyoruz.

En son olarak     Bu çalışma Belediyenin kendi istekleri doğrultusundamı yoksa Hükümetinde bu değişikliği isteyip istemediğini merak ediyoruz.

Bu ve buna benzer Fatih’i geçmişinden koparmaya yönelik tüm belediye çalışmaalrının karşısında olacağız.Tüm Fatih ilçesini açıktan yada gizli yapılmaya çalışan  ve Fatih i kökünden bağımsızlaştıran hizmet ve yapılanmalara karşı dik duruşa çağırıyoruz.

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024