Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3738 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 14:33

Dünya Offshore 225 Şampiyonası Haliç te

Büyüt
Küçült
Dünya Offshore 225 Şampiyonası Haliç

 

Fatih Belediyesi ile İstanbul Offshore Kulübü, 2011 U.I.M Dünya Offshore 225 Şampiyonası nın, ilk ayağının Haliç te düzenlenmesine ilişkin protokol anlaşması imzalandı

2011 Dünya Offshore225 Şampiyonası 14-15 Mayıs tarihleri arasında Haliç te start alacak Fatih Belediyesi Grand Prix i ile başlayacak. Yerli ve yabancı takımların sezonun ilk mücadelesini gerçekleştireceği Grand Prix i, 20 yarışlık sezon takviminin de ilk iki yarışını oluşturuyor.

Fatih Belediyesi Başkanlık Makamında imzalanan protokolün imza töreninde offshore sporuna verdiği destekleri bu yılda devam ettiren Belediye Başkanı Mustafa Demir, 2011 de Haliç te yine görkemli bir show ile İstanbulluların karşısına çıkmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, Fatih Belediyesi olarak 2011 Dünya Offshore Şampiyonası nın açılışına ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. İstanbul un ve tarihi yarımadanın öne çıkan iki alanı var; İstanbul Boğaz ı ve Haliç. Salacaktan bakınca İstanbul un, Ayasofya, Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı ndan oluşan bir silueti vardır, bu yarışlar sayesinde şimdi bir siluet daha kazandı. Süleymaniye Camii, Ayasofya ve Topkapı Sarayı nın da yer aldığı müthiş bir siluet daha ortaya çıktı. Bu tür etkinliklerle insanları hem spor, hem de denizle buluşturmuş oluyoruz. Tüm dünyada Altın Boynuz olarak da tanınan Haliç Körfezi nin su ve motor sporları konusunda büyük bir potansiyeli var. Bu tür organizasyonlar için dünyanın birçok yerinde Haliç Körfezi gibi yerler yapay olarak oluşturuluyor. Yarışmalarla Fatihliler e Tarihi Yarımada da yaşamanın ayrıcalığını hissettirmeye çalışıyoruz. dedi.

İstanbul Offshore Kulübü Başkanı Uğur Işık ise sporda istikrar ve gelenekselliğin çok önemli olduğunu vurgulayarak, İstanbul un simgelerinden biri olan ve tarihte Altın Boynuz olarak adlandırılmış Haliç te bu yıl yine tüm meraklıları nefes kesen bir yarışma bekliyor. Bu anlamda geçen yıl olduğu gibi katkılarını esirgemeyen Fatih Belediyesi ne teşekkürlerimizi iletiyoruz. Dünya Şampiyonası organizasyonlarımız ile tarihimizi, doğal güzelliklerimizi ve sporda geldiğimiz noktayı tüm Dünya ya gösterme fırsatı yaratıyoruz. Yarışma takvimimizdeki her yarış uluslararası medyada da yer bularak ülkemizin tanıtımına katkı sağlamaktadır. dedi.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024