Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4849 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 10:21

Demir şehit aileleriyle buluştu

Büyüt
Küçült
Demir şehit aileleriyle

 

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, geçen sene Anneler Günü’nde müjdesini verdiği şehit aileleri Lokalinin iki hafta sonra Seyit Ömer Parkı’nda açılacağını söyledi.

Şehitler Haftası nedeniyle Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’in ev sahipliğinde, belediyenin Topkapı Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yemeğe AK Parti Fatih İlçe Başkanı Ahmet Hamdi Görk, Belediye Başkan Yardımcıları, meclis üyeleri ve ilçede oturan şehit aileleri katıldı.

Başkan Mustafa Demir, “Bugün hür ve bağımsız bu topraklarda yaşıyorsak; bu coğrafyada dosta güven, düşmana korku salıyorsak; şu göklerde bayrağımız dalgalanıyorsa, bu kutsal vatan toprağı için, gözünü kırpmadan toprağa girenler sayesindedir. Bu vatan, uğrunda ölenler sayesinde vatandır; her karışı kutsaldır, her karışı kanla yıkanmıştır. Atatürk’ün de dediği gibi ‘Vatan mevzu bahisse, gerisi teferruattır…’ ” dedi. Başkan Demir, şehit ailelerine “Sizler bizlere şehitlerimizin emanetisiniz. O nedenle sizlerin yüreğini hoş tutmak isteriz. Çünkü siz canınızı, en kıymetli varlığınızı bu vatan uğruna verdiniz… Biz bunu hiçbir bedelle ödeyemeyeceğimizin bilincindeyiz. Ama belki sizleri bir nebze olsun gözetebilir; ufacık da olsa bir fayda sağlayabilirsek, kendimizi bahtiyar hissedeceğiz. İşte bu nedenle geçen sene Mayıs’ta Anneler Günü’nde Seyit Ömer Parkı’nda yapacağımız binayı Şehit Ailelerimizin buluşabileceği bir mekân olarak düzenleyeceğimizi söylemiştim. Bugün parkımızda yapılan binanın bittiğini, iki hafta gibi kısa bir süre sonra hizmete gireceğini sizlere müjdelemek istiyorum. İnşallah, sizler için güzel bir buluşma mekânı olur. Ben şimdiden bu lokalin hayırlı olmasını diliyorum.” diye seslendi. 

Yemek sonunda Başkan Demir’e, Şehit Aileleri adına minikler çiçek hediye etti. Başkan Demir, kendisine verilen çiçeği bir şehit annesine verdikten sonra tek tek masaları dolaşarak hal hatır sordu, ailesi ile birlikte gelen miniklere de çeşitli hediyeler verdi. 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024