Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 3888 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 - 13:14

Demir okul başkanlarıyla

Büyüt
Küçült
Demir okul

Öğrenci başkanlarının kendilerini tanıtmalarıyla başlayan toplantıda belediyenin okullara yaptığı hizmetler için de sık sık teşekkür geldi.

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih Belediyesi olarak klasik belediyecilik anlayışının dışında farklı bir yönetim ve hizmet anlayışı benimsediklerini, bu çerçevede eğitime ve gençlere büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Mustafa Demir, toplumumuzda anne ve babaların hayatlarını çocuklarına göre şekillendirdiklerini belirterek, “Ben de Fatih Belediye Başkanınız olarak, sizleri kendi evlatlarım gibi görüyor ve Fatihli gençlerin bütün dünya gençlerinden daha üstün olmalarını istiyorum. Bunun için mevcut kaynaklarımızın üstünde kaynaklar oluşturarak; eğitimde, sağlıkta, kültürde, sosyal yardımlaşmada, sokak, cadde, meydan, park bakım-onarımında, yeşil alan üretmede, aydınlatmada, temizlikte dünya ile yarışıyoruz ve en iyisi olma  çabası içindeyiz. Sizleri geleceğimizi şekillendirecek kuşaklar gibi görmekten ziyade bu günümüzü paylaşarak, yönetime katılarak üreteceğiniz projelerle yanımızda olmanızı istiyorum.” dedi. 

Gençlere yönelik çalışmaların ve gençlerden Fatih’e yansıyacak çalışmaların asıl kaynağının Fatih Belediyesi Gençlik Meclisi olduğunu belirten Fatih Belediye Başkanı Demir, okul başkanlarından Gençlik Meclisi’ne katkıda bulunmalarını da istedi.
 
Fatih Belediyesi Gençlik Meclisi bünyesinde çeşitli komisyonlar kurulduğunu ve okul başkanlarının bu komisyonlarda aktif görev alarak katkıda bulunabileceklerini ifade eden Başkan Demir okul başkanlarına ve gençlere şu çağrıyı yaptı; 
 
"Gelin yönetime ortak olun"

“Sizler okullarınızdaki seçimleri kazanan temsil yeteneği yüksek gençlersiniz. Burada olmamızın nedeni katılımcı demokrasinin güzel örneklerini oluşturmak. Bu anlamda çalışmalarınızla, projelerinizle oluşturulacak bu komisyonlara destek verebilirsiniz. Gelin, katılın. Projeleriniz, önerileriniz varsa değerlendirelim. Fatih’i daha da geliştirmeye yönelik olarak çevreyle, kültürle, turizmle kısaca hayatın her alanıyla ilgili bizim gözümüzden kaçan ama sizin farkına vardığınız projeniz varsa kendi aranızda tartışıp olgunlaştırın. Fatih Belediyesi Gençlik Meclisi’ne sunun, aktif görev alın.” dedi.

Toplantının sonunda okul başkanları da bundan sonra daha aktif bir şekilde yeni projeleriyle Fatih Belediyesi Gençlik Meclisi’ne katılımda bulunacaklarını söylediler. Okul başkanları, okullarında eksikliğini hissettikleri spor alanı ve düzenledikleri festivallerde belediyenin desteğini talep ederken, bazıları da okuma yazma bilmeyen yaşlılara eğitim çalışmalarına ve geri dönüşüm çalışmalarına destek vermeye hazır olduklarını belirttiler.   

fatih belediye haberleri /f.e.g





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024