Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4171 kez okundu. | Belediye Haberleri
Haberin Tarihi :   00 0000 -

Belediye Mahalle Kahvaltıları Sürüyor

Büyüt
Küçült
Belediye Mahalle Kahvaltıları

 

 Fatih belediyesinin mahalle kahvaltıları adı altında sürdürdüğü kahvaltılar  sürüyor.

Mümkün oldukça halkla iç içe olmaya özen gösteren Mustafa Demir'in geniş katılımlarla gerçekleşen mahalle kahvaltıları bu gün Seyitömer mahallesinde idi. Simit, krem peynir ve çay ikramı ile gerçekleşen kahvaltıya mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi .

Mahalle muhtarı Zeki Üstündağ ,Mahalle kanaat önderleri , mahalledeki esnaf ve işletme sahipleri, ve hane sakinlerinin katılımları ile gerçekleşen kahvaltıda belediyenin hizmetleri sinevizyon ekranıyla ve başkanın anlatımlarıyla hallkla paylaşıldı.

Mahallenin yerel sorunları ve çözümleri hakkında belediye başkanına birebir istekte bulunan mahalle sakineri bu tip toplantıların sıklaştırılmasını istediler. Belediye Başkanı diğer başkan yardımcıları ve idare müdürleri ile katıldığı kahvaltıda istek ve şikayetleri ilgili birimlerce kayda alınıp takipçisi olunacağı sözü verdiler. Belediye başkanının Fatihi düya şehirlerine yakışır alt ve üst yapıya kavuşturma gayreti içinde olduklarını anlattı. Trafiğe kapanan Sltanahmet ve çevresisinin Turizme ve Fatih'e getirdiği yaşam kalitesinin tüm Fatih' e taşınması için çaba içinde olduklarını bildirdi.

Kahvaltı sonrası kısmi bir esnaf ziyareti gerçekleştiren Belediye başkanı Seyitömer camiinde kıldığı Cuma namazı sonrası mahalleden ayrıldı

 

F.E.G

 

 

 

 

 

 

 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024