Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1045 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   19 Ocak 2024 - 10:26

Motorin 40 TL yi AÅŸacak

Büyüt
Küçült
Motorin 40 TL yi
20 Ocak Cumartesi (Yarın) saat 00.00'dan geçerli olmak üzere motorine 1 lira 3 kuruşluk zam gelmesi bekleniyor. Zamla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 40 lira 11 kuruştan, Ankara'da ise 40 lira 77 kuruştan satılacak.

 

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki deÄŸiÅŸikliklerle birlikte vatandaÅŸlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

MOTORÄ°N 40 LÄ°RAYI AÅžIP REKOR KIRACAK

20 Ocak Cumartesi (Yarın) saat 00.00'dan geçerli olmak üzere motorine 1 lira 3 kuruÅŸluk zam gelmesi beklenirken, pompaya yansıyacak zamla birlikte motorinin litresi Ä°stanbul'da 40 lira 11 kuruÅŸtan, Ankara'da ise 40 lira 77 kuruÅŸtan satılacak.

AKARYAKIT FÄ°YATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduÄŸu Akdeniz piyasasındaki iÅŸlenmiÅŸ ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki deÄŸiÅŸiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle ÅŸirketler ve kentlere göre küçük deÄŸiÅŸiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki deÄŸiÅŸimi açıklayan tek sendika olan EPGÄ°S hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat deÄŸiÅŸimlerini vatandaÅŸlarla paylaÅŸmayacağını açıklamıştı.

Motorin , Zam 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024