Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1665 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   20 Aralık 2023 - 04:41

M. Ergün Turan Temayül de İkinci sırada

Büyüt
Küçült
M. Ergün Turan Temayül de İkinci
Yerel seçimlerde AK Parti'nin özellikle İstanbul'da kimi aday göstereceği merak edilirken, yapılan temayül yoklamasının sonuçlarının belli olduğu iddia edildi. Söz konusu sonuçları paylaşan gazeteci Deniz Zeyrek, Erdoğan'a iletilen 3 aday ismini açıkladı.

AK Parti'de yerel seçim mesaisi giderek hızlanıyor. Aday belirleme çalışmalarına yoğunlaşılırken özellikle İstanbul için ayrı bir titizlikle hazırlanıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmak isteyen AK Parti'de hangi ismin aday gösterileceği ise merak konusu.

Aday olacak ismi belirlemek için temayül yoklaması yoluna giden AK Parti'de İstanbul için yapılan oylamanın sonuçlarının belli olduğu iddia edildi. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, geçen günlerde İstanbul'da yapılan temayül yoklamasının sonuçlarını okurlarıyla paylaştı.

'İSTANBUL'DA İLK ÜÇ İSİME EK BİR DE SÜRPRİZ GELEBİLİR'

Söz konusu sonuçların Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunulduğunu dile getiren gazeteci, ilk üçü şöyle aktardı:

"Kaynaklarım Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu’nun birinci, iddialı adaylardan olan eski bakan Murat Kurum'un ise üçüncü olduğunu bildirdi. İkinci sırada ise Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan yer aldı."

Zeyrek ayrıca "Bir kaynağım Erdoğan’ın bu üç isim dışında sürpriz bir adayı da açıklayabileceğini söyledi" bilgisini de yazısında not düştü. Bu ismin ise halihazırda Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir olup olmayacağı merak ediliyor.

İstanbul ,Seçim ,Aday ,Ak PArti ,Temayyül ,Kurum , Ergun Turan ,Tevfik Göksu ,Güngören 





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024