Fatih haber,Haber fatih,Fatih Yaşam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 2143 kez okundu. | Array Haberleri
Haberin Tarihi :   21 Ağustos 2023 - 06:07

Fatih Belediyesi Skandallara Doymuyor

Büyüt
Küçült
Fatih Belediyesi Skandallara
Daha 1 hafta öncesine kadar gazete manşetlerine düşen Fatih Zabıtasındaki istismar soruştturması konuşulurken şimdilerde sessiz tepkilerle dile getirilen yüksek miktarlardaki rüşvet istem ve ususüz uygulamalar yüksek sesle dillendirilmeye başaldı .

 ÖZEL DOSYA .

Özellikle zabıta birimindeki rüşvet ,kayırma  ,esnaf ve dilencilere yakışıksız davranışar. 

Manşetlere düşen cinsel istismar ve adı konulmamış örgütlü  pazarlık ve pazarlamalar

İmarda yerinde dönüşüm ve kentsel dönüşümde halka çıkartılan zorluklar ve niceleriyle gündem  olan Fatih belediyesindeki hasır altı edilmeye çalışılan herşey gün yüzüne çıkmaya başaldı.

Ak Partinin Fatih ilçesi dönüşümünde büyük katkı sağayacağına inanılarak belediye başkanı adayı yapılan seçimle başkanlığa gelen M.Ergün Turan beyin kütüphane açma ,Sur diplerini bahçeye çevirme dışında fazla bir faaliyet gösterememesine karşın yaklaşan seçimler için yeniden aday olma arzusu içinde olduğu seslendiriliyor.

Fatih esnafında sevgi ve saygı konusunda düşük performans göstermesi  ama halk nezlinde sevilme performansının normal seviyede olduğu yapılan değerlendirmelerde konuşulmakta.

En az yedi yıldır yerel siyasi haber yapmayan ama fatih için haber yapma arzusuyla yayına başlayan gazetemize gelen ihbar ,haber ve istekler  bu  şikayetleri araştırma ve duyurma görevimizin üzerimize yüklediği sorumlulukla yayına geri dönmek zorunda kaldık.

Tarafsızlık ilkesi gereği tüm gelen haberlerin taraflarca dinlenmesi ,gelen haberler ve belgelerin orjinalliğinin tesbiti sonrası Fatih Dosya haber serimizle sizlerle olacağız.

Fatih hepimizin





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
İsim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu yorum : 8 ay önce yazıldı.
Yorum Sahibi : ölene kadar AK PARTİ
 
Esnaf İsmet isimli kişinin yorumuna cevap :
inanmayın bu haberlere seçim yaklaştı satılık haberler bunlar
Bu yorum : 8 ay önce yazıldı.
Yorum Sahibi : Esnaf İsmet
 
Belediye başkanı 4 kişi vede bi kaç danışmana bırakmış .kendi orda burda geziyor Birde İmamoğluna taş atıyolar.Bence Fatih bu kötü yönetime bilrek teslim edildi .Hepimiz Fatihten gidelim diye yoksa bu kadar kör göze kötü yönetim olmaz
DİĞER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024