Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 4037 kez okundu. | Siyaset Haberleri
Haberin Tarihi :   29 Nisan 2019 - 12:24

CHP YENÄ° SENDÄ°KA KURUYOR

Büyüt
Küçült
CHP YENÄ° SENDÄ°KA
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’li büyükşehir belediye başkanları ile toplantısının ardından açıklamalarda bulunan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, SODEM-SEN adıyla yeni bir sendika kurulacağını söyledi

CHP Genel BaÅŸkanı KılıçdaroÄŸlu’nun baÅŸkanlık ettiÄŸi parti genel merkezindeki toplantıya 11 büyükÅŸehir belediye baÅŸkanı katıldı. Toplantı sonrası EskiÅŸehir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Yılmaz BüyükerÅŸen, Adana BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Zeydan Karalar, Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Tunç Soyer ve Mersin BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Vahap Seçer açıklamalarda bulundu.

EskiÅŸehir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı BüyükerÅŸen, büyükÅŸehir belediyeleri arasında bir dayanışma, fikir alışveriÅŸi, proje destekleme zinciri kurma üzerine konuÅŸtuklarını belirtti.Karalar da toplantının çok faydalı olduÄŸunu belirterek, “Genel BaÅŸkanımız seçim sırasında kimseyi ayrıştırmayacaksınız, çalışanları çalıştırmaya devam edeceksiniz, eski dönemden kalma iÅŸini yapan, siyasi olmayan insanların görevlerine devam etmelerini saÄŸlayacaksınız talimatını verdi. Daha önce belediye baÅŸkanı olan baÅŸarılı abilerimizin deneyimlerinden istifade ettik. Çok verimli bir toplantı oldu”ÅŸeklinde konuÅŸtu.

Toplantıya bir motivasyon toplantısı denilebileceÄŸini söyleyen Mersin BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Seçer ise, parti genel prensipleri üzerinden bazı deÄŸerlendirmeler yaptıklarını belirtti. Seçer,“Daha adil, kapsayıcı, ÅŸeffaf, denetlenebilir, sosyal belediyecilik çerçevesinde fikir alışveriÅŸinde bulunduk. Bundan sonra da bir araya geleceÄŸiz. Türkiye’ye hizmet etmek istiyoruz. Önemli bir baÅŸarı elde ettiÄŸimizi düÅŸünüyorum. Türkiye nüfusunun yüzde 50’si CHP’li belediye baÅŸkanlarınca yönetilecek”ifadelerini kullandı.

Ä°zmir BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Soyer de toplantının çok verimli geçtiÄŸini ifade ederek,“Türkiye’ye yönelik bir algıyı güçlendirmemiz gerektiÄŸini konuÅŸtuk. 31 Mart itibariyle Türkiye deÄŸiÅŸmeye baÅŸladı. Bizim yerelde yapacaklarımızın Türkiye’ye ön açıcı, yol gösterici, sosyal adaleti güçlendirici çalışmalar olması lazım. Eski SODEM’in yeni dönemde deÄŸiÅŸeceÄŸi bir yeni platform oluÅŸacak. Bir sendika da kuruyoruz SODEM-SEN adıyla. Dolayısıyla Türkiye için yeni bir dönem baÅŸlıyor"diye konuÅŸtu.S

aldırıyla ilgili düÅŸüncelerini de paylaÅŸan Soyer, Türk milletinin bunların üstesinden geleceÄŸini ve demokrasinin, sevginin dilini hakim kılacağını söyledi.

ANKARA





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024