BORSA
BIST 100 13.536,84 %4,76
Altın 6.785,55 ₺/gr %0,53
Bitcoin $71.835 %4,65
Dolar 44,53 ₺ %0,19
Euro 52,06 ₺ %0,47
Sterlin 59,85 ₺ %0,73
Gümüş 107,90 ₺/gr %3,04
Ethereum $2.228,74 %6,33
İsviçre Frangı 56,32 ₺ %0,70
Kanada Doları 32,17 ₺ %0,12
Avustralya Doları 31,41 ₺ %0,92
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 11,88 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,12 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,52 ₺ %0,18
ANKARA 1°C 6.785,55 ₺/gr 44,53 ₺ 52,06 ₺
Anasayfa YEREL Suriçi Grubunun aralık Onur Konuğu Ömer Dinçer
YEREL

Suriçi Grubunun aralık Onur Konuğu Ömer Dinçer

17.12.2012 12:22 6
Suriçi Grubunun aralık Onur Konuğu Ömer Dinçer

Bu konuda görüşlerini açıklayan Suriçi Grubu Başkanı Nedim ABİ,

“ülkemize yön veren isimleri grubumuzla buluşturmaya ve onlarla bir araya gelerek çok kıymetli fikir ve tecrübelerinden istifade etmeye devam ediyoruz.2012 yılının Aralık ayı konuğunun Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ömer DİNÇER olması ise bizim için ayrı bir onur ve gurur vesilesidir. Bizleri kırmayıp büyük bir nezaket göstererek konuğumuz olmayı kabul eden Sayın Ömer DİNÇER’ e Suriçi Grubu Derneği yönetimi ve üyeleri adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım” dedi.

Prof. Dr. Ömer DİNÇER kimdir?

            1956 Yılında Karaman’da doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini yine aynı yerde tamamladı. 1974-75 öğretim yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Fakültesini kazandı ve bu fakültenin ‘’İşletme Yönetimi ve Politikası’’ bölümünden 1978 yılında mezun oldu.

            İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi’nde; 1980 yılında ‘’Personel Yönetimi ve Endüstriyel İlişkiler’’ Yüksek Lisans Programını, 1984 Yılında ‘’Örgütsel Davranış’’ Alanında doktorasını tamamladı.

            Bu arada, 1980 yılında, Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde asistan olarak göreve başladı.  Doktora çalışmalarının tamamlanmasından sonra, 1985 yılında Yardımcı Doçentliğe atandı. Aynı  fakültenin Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalında, 1988 yılında Doçent, 1994 yılında Profesör oldu.

            1993 yılında, Amerika Birleşik Devletleri  Drexel Üniversitesi’nde misafir araştırmacı olarak çalışmalar yaptı.

            Marmara Üniversitesinde görev yaptığı süre içinde, 1992-95 yılları arasında üniversitenin bünyesinde bulunan ‘’Orta Doğu Ülkeleri Enstitüsü’’nde müdür yardımcılığı; 1995-99 yılları arasında önlisans, yüksek lisans ve doktora seviyesinde eğitim veren ‘’Mahalli İdareler ve Yerinden Yönetim Programları’nda başkanlık yaptı.

            1994-1997 yılları arasında İstanbul Büyükşehir Belediyesinde, belediye şirketlerinden sorumlu olarak danışmanlık yaptı. Birleşmiş Milletler Habitat II Konferansı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi koordinatörü olarak görev aldı.

            1999 – 2003 yılları arasında Beykent Üniversitesinde Rektör Yardımcısı, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi  Dekanı  ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü olarak görev  yaptı.

            Görev  yaptığı  üniversitelerin çeşitli bölümlerinde ve Sosyal Bilimler Enstitülerinde ‘’Stratejik Yönetim ve İşletme Politikası ‘’ ,  ‘’ İşletme Yönetimi’’ , ‘’ Yönetim ve Organizasyon ‘’, ‘’ Örgütsel Teori ve Davranış’’ ve ‘’ Değişim Yönetimi ve Örgüt Geliştirme’’ konularında seminerler verdi.

            Bu konularda beş adet kitabı ve çok sayıda araştırma ve makalesi  yayınlandı.

            2003 yılında, ‘’Kamu Yönetiminde Yeniden Yapılanma ‘’ çalışmalarının koordinasyonundan  sorumlu Başbakan Başmüşaviri olarak atandı.

            2003-2007 yılları arasında, Başbakanlık Müsteşarlığı görevini yürüttü. 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan seçimlerde 23. dönem İstanbul Milletvekili seçilen Ömer DİNÇER , 60. Hükümette Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığına, 61.Hükümette Milli Eğitim Bakanlığına atandı. Yabancı dil olarak İngilizce biliyor. Evli ve üç çocuk babasıdır.

Paylaş:

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

YEREL Haberleri

Tümü

Fatih Muhtarlar Derneği Seçimi bu gün Dernek Merkezinde...

58 Mahalle muhtarı bu gün dernek başkanı ve yönetimini tekrara belirleyecek.

11 yıl önce

K.M.PAŞA Muhtarı Hizmete yeniden Talip

2 dönemdir KOCAMUSTAFAPAŞA Mahallesi uhtarlığını yürüten ADEM AKDEMİR hizmete yeniden talip

12 yıl önce

Sümbülefendi Mahallesine 2 yıllık vekil muhtar ;Muhtar...

Sümbülefendi Mahallesinde Muhtar Halil Şen in yerine 2 yıldır vekil muhtarlık görevini yapan...

12 yıl önce

Sümbülefendi Mahallesine bir Hanımefendi ADAY!!!

4 dönemdir Muhtarlık yapan Sümbülefendi Mahallesi Muhtarı Halil Şen in aday olmayacağını...

12 yıl önce

Şehremeni Mallesine GENÇ,DİNAMİK ÇAĞDAŞ Muhtar adayı

Seçimlere az bir zaman kala Fatih içesindeki muhtarlık seçimlerinde adaylar meydan ve...

12 yıl önce

Tarihi Yarımada’ya tarihi öneri

Tarihi Yarımada’yı kurtaracak önerilerini açıklayan Prof. Dr. Recep Bozlağan, Aksaray’ın karanlık...

12 yıl önce

Hüseyin Demir den Fatih Belediyesine “Tarih ve Kültür...

Yazarlarımızdan Murat Kitabevi Sahibi ,Fatih Kent Konseyi üyesi, Hüseyin Demirden Fatih...

12 yıl önce

Sultanahmet’te Seyyar Dehşeti

Ayasofya Meydanı’nda saat 18.50 sıralarında çıkan kavgada 3 kişi yaralandı

12 yıl önce

Fatih’te 1 saat içinde peşpeşe 3 cinayet

İstanbul Fatih’te 37 yaşındaki Songül Polat kullandığı cipin içinde başından vurularak...

12 yıl önce

Bostanda Arkeolojik Tahribat Uyarısı

Yedikule Bostanları’nda İBB’nin süs havuzlu park projesi için iş makineleri 6 Temmuz’dan beri...

12 yıl önce

Halk otobüsü binaya çarptı: 20 yaralı

Fatih’te sabah saat 06.30 sıralarında özel halk otobüsünün tarihi binaya çarpması sonucu meydana...

12 yıl önce

Muhtarlık adaylığını İlk Açıklayan Aday ŞÜKRÜ AKTAŞ

Yerel seçimlerin vakit aralığı yaklatıkça siyasi arenada hareketlilik başladı.

12 yıl önce