Kjaer son anda yerini Kadlece bıraktı
Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Spor Toto Süper Ligin 5. haftasındaki Bursaspor maçında, takımını 4 değişiklik yaparak sahaya sürdü. UEFA Avrupa Liginde h
UEFA Avrupa Liginde hafta içi Norveçin Molde takımına kendi sahasında sürpriz bir sonuçla 3-1 kaybeden sarı-lacivertlilerde teknik direktör Pereira, Bursaspor karşısında değişik bir ilk 11le takımını sahaya çıkardı.
Molde maçında ilk 11de yer alan Fabiano Ribeiro, Robin van Persie, Volkan Şen ve Caner Erkin, Bursaspor karşılaşmasına yedek kulübesinde başladı. Portekizli teknik adam bu oyuncuların yerine Volkan Demirel, Jose Fernandao, Lazar Markovic ve Hasan Ali Kaldırıma şans tanıdı.
Kalede Volkan Demireli oynatan Pereira, savunma dörtlüsünü Şener Özbayraklı, Bruno Alves, Michal Kadlec, Hasan Ali Kaldırımdan oluşturdu. Savunmanın önünde Mehmet Topal, Ozan Tufan, Raul Meireles şans bulurken kanatlarda Lazar Markovic ile Luis Nani görev aldı. Pereira, hücum hattında ise Fernandaoyu tek forvet olarak oynattı.
Yedek kulübesinde ise Fabiano Ribeiro, Caner Erkin, Gökhan Gönül, Uygar Mert Zeybek, Alper Potuk, Volkan Şen, Robin van Persie forma şansı bekledi.
Van Persie kulübeye
Fenerbahçenin Hollandalı yıldızı Van Persie, Bursaspor karşısında ilk 11de forma şansı bulamadı.
Molde maçında etkisiz bir oyun ortaya koyan Van Persie, Bursaspor maçında formasını Jose Fernandaoya kaptırdı. Sarı-lacivertli formayla ligde ve Avrupada birer golü bulunan Van Persie, maçın ilerleyen dakikalarında forma şansı bekleyecek.
Pereiranın savunmanın solunda ise Caner Erkin yerine savunma özelliği daha fazla olan Hasan Ali Kaldırımı tercih etmesi dikkati çekti. Sarı-lacivertlilerin Liverpooldan bir sezonluğuna kiraladığı Sırp futbolcu Markovic ise ilk kez kendisine 11de şans buldu. Geçen hafta Kasımpaşa maçında oyuna sonradan giren Markovic, Molde maçında ise cezası nedeniyle oynayamamıştı. Markovic, ayrıca ilk kez Kadıköyde maça çıktı. Fenerbahçenin tecrübeli file bekçisi Volkan Demirel ise bir maç aranın ardından formayı Fabianodan aldı.
Kjaerin ağrıları arttı
Fenerbahçenin Danimarkalı stoperi Simon Kjaer, sakatlıktan kurtularak hafta içi takımla çalışmalara başlamasına rağmen ağrılarının artması nedeniyle Bursaspor maçının kadrosundan çıkartıldı. Bursaspor maçında sahada olması beklenen Kjaer, son anda ağrılarının artması nedeniyle formayı Michal Kadlece verdi. Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Diego Ribas, Abdoulaye Ba ve Josef de Souza, Bursaspor maçında da forma giyemedi.
Eski Bursasporlular sahada
Geçen sezon Bursasporda gösterdikleri başarılı performansla Fenerbahçeye transfer olan Şener Özbayraklı, Ozan Tufan ve Jose Fernandao eski takımlarına karşı mücadele etti. Bu üç oyuncu karşılaşmaya ilk 11de başlarken Bursaspordan diğer transfer Volkan Şen, yedek kulübesinde oturdu. Takımlarını desteklemeye gelen az sayıdaki Bursasporlu taraftar ise bu 4 oyuncuya maçtan önce tepki gösterdi.
Bursaspor Stochu oynatamadı
Bursaspor, Fenerbahçeden kiraladığı Slovak futbolcu Miroslav Stochu oynatamadı. Sezon başında Fenerbahçede forma giyen ancak transferin son günlerinde Bursaspora kiralanan Slovak futbolcu, iki takımın anlaşması gereği bu maçta sahaya çıkamadı.
Taraftarın ilgisi
Sarı-lacivertli taraftarlar takımlarının bu sezon oynadığı diğer iç saha maçlarında olduğu gibi yine yalnız bırakmadı. Maçtan önce takımına destek olan taraftarlar oyuncuları tek tek tribüne çağırarak moral verdi. Karşılaşmaya 40 bine yakın sarı-lacivertli taraftar takip etti. Bursasporlu taraftarlar ise kendilerine ayrılan bölümde takımlarına destek oldu. Maçı bine yakın Bursasporlu taraftar izledi.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Son dakika.. Mario Gomez Wolfsburga transfer oluyor
Yıldız futbolcunun menajeri bu akşam Fiorentina ile masaya...
Kayserispor Stevanovici kadrosuna kattı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Sırbistanın...
Giresunspor lige galibiyetle başlamak istiyor
Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon daha güçlü bir...
SPOR Haberleri
TümüSon dakika.. Mario Gomez Wolfsburga transfer oluyor
Yıldız futbolcunun menajeri bu akşam Fiorentina ile masaya...
Kayserispor Stevanovici kadrosuna kattı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Sırbistanın...
Giresunspor lige galibiyetle başlamak istiyor
Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon daha güçlü bir...
Fenerbahçe, Advocaat ile anlaşıldığını açıkladı
Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, Futbol takımımızın...
Futbolcuların ödemeleri konusunda hiçbir sıkıntı yok
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüp başkanı Turgay...
Milli güreşçi Rıza Kayaalp tarih yazdı
Yarı final maçında Alman rakibini yenerek finale çıkan Rıza...
Almanya 71-65 Türkiye
Türkiye, 16 Yaş Altı Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol...
Adana Demirspordan yazılı açıklama
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre mavi-lacivertlilerin Bolu...
Medipol Başakşehire İspanyol hakem
UEFAdan yapılan açıklamada, Medipol Başakşehirin Shakhtar Donetsk...
Midtjylland-Osmanlıspor maçına Rumen
Osmanlısporun UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda 18...
Özge Bayrak elendi
2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında badminton tek kadınlarda milli...
Galatasarayda gece yarısı operasyonu!
Temmuz ayının başında Galatasarayın Antalyaspordan...




