BORSA
BIST 100 13.536,84 %4,76
Altın 6.785,55 ₺/gr %0,53
Bitcoin $71.835 %4,65
Dolar 44,53 ₺ %0,19
Euro 52,06 ₺ %0,47
Sterlin 59,85 ₺ %0,73
Gümüş 107,90 ₺/gr %3,04
Ethereum $2.228,74 %6,33
İsviçre Frangı 56,32 ₺ %0,70
Kanada Doları 32,17 ₺ %0,12
Avustralya Doları 31,41 ₺ %0,92
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 11,88 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,12 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,52 ₺ %0,18
İSTANBUL 11°C 6.785,55 ₺/gr 44,53 ₺ 52,06 ₺
Anasayfa SPOR Hidayet Türkoğlu 5 bin çocuğa top dağıttı
SPOR

Hidayet Türkoğlu 5 bin çocuğa top dağıttı

31.05.2016 14:53 1
Hidayet Türkoğlu 5 bin çocuğa top dağıttı
İzmit Belediyesinin Haydi Basketbola projesi kapsamında ilkokul 4. sınıf öğrencisi 5 bin çocuğa basketbol topu hediye edildi. İzmitteki Atatürk Spor Salonunda düzenlenen tören, İzmit Belediyespor Yıldız Basketbol Takımı ile protokol üyelerinin mücadele ettiği gösteri maçıyla başladı. Maçta, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Hidayet Türkoğlu ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Menajeri Haluk Yıldırım da forma giydi.

Maçın ardından gazetecilere açıklama yapan Türkoğlu, sporcu olarak sevilip sayılmanın insanı çok mutlu ettiğini söyledi. Salonu dolduran çocukların ismini söylemesinin kendisini çok mutlu ettiğini dile getiren Türkoğlu, Amaç, buradaki çocuklarımıza sporu sevdirebilmek ve onların sağlıklı yetişmesini sağlamak. Temennimiz buradaki çocuklara yeni kapıların açılması ve başarılı sporcuların çıkması. ifadesini kullandı.

Bir gazetecinin Galatasaray Odeabank ile Fenerbahçe arasında oynanan Spor Toto Basketbol Ligi play-off serisi üçüncü maçında yaşanan olaylarla ilgili düşüncelerini sorması üzerine Türkoğlu, Şu an buradaki amacımız çok farklı. Önemli olan buradaki çocuklarımızla güzel vakit geçirmek. Biz de üzülüyoruz bu görüntülere ama bunun olmaması için çaba gösteriyoruz. Maalesef sporun her dalında karşılaştığımız olaylar. İnşallah bunu minimize ederiz. değerlendirmesinde bulundu.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ise sporcu dostu bir belediye olmaya çalıştıklarını vurgulayarak, Her yıl okul bahçelerine yüzme havuzlarını kurarak yüzme sporunu, satranç okulları açarak satranç sporunu, Türkiyenin en büyük amatör spor tesisini kurarak amatör sporları çocuklarımızla buluşturduk. diye konuştu.

Sosyal belediyeciliği en güzel şekilde yapmaya gayret ettiklerini anlatan Doğan, bu sene basketbol topu dağıtımıyla Haydi Basketbola projesini başlattıklarını kaydetti. Doğan, karne hediyesi olarak 5 bin basketbol topu dağıtacaklarına işaret ederek, Bunun yanı sıra her okula bir basketbol potası yapıyoruz. Kadın ve erkek basketbol takımlarımızı kurduk ve geçen yıl başarılı bir dönem geçirdiler. Bu çalışmalarımızın neticesinde inşallah bu salondan yeni Hidolar çıkacak, bütün gayemiz odur. değerlendirmesinde bulundu. Akrobatik smaç gösterisiyle devam eden program, Türkoğlu ve Yıldırım ile Belediye Başkanı Doğanın 5 bin öğrenciye basketbol topu dağıtmasıyla sona erdi.

AA
Paylaş:

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SPOR Haberleri

Tümü