BORSA
BIST 100 13.536,84 %4,76
Altın 6.785,55 ₺/gr %0,53
Bitcoin $71.835 %4,65
Dolar 44,53 ₺ %0,19
Euro 52,06 ₺ %0,47
Sterlin 59,85 ₺ %0,73
Gümüş 107,90 ₺/gr %3,04
Ethereum $2.228,74 %6,33
İsviçre Frangı 56,32 ₺ %0,70
Kanada Doları 32,17 ₺ %0,12
Avustralya Doları 31,41 ₺ %0,92
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 11,88 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,12 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,52 ₺ %0,18
İSTANBUL 11°C 6.785,55 ₺/gr 44,53 ₺ 52,06 ₺
Anasayfa SPOR Ergin Ataman: Zalgirisi yenmemiz gerekiyor
SPOR

Ergin Ataman: Zalgirisi yenmemiz gerekiyor

26.02.2015 06:15 3
Ergin Ataman: Zalgirisi yenmemiz gerekiyor
THY Avrupa Ligi Top 16 E Grubunda Zalgiris Kaunas ile karşılaşacak Galatasaray Liv Hospitalın başantrenörü Ergin Ataman, mutlaka kazanmaları gereken bir maç oynayacaklarını söyledi.

Galatasaray kafilesi karşılaşma için Vilnius Havaalanına geldi. Havaalanında AA muhabirine konuşan Ataman, çok önemli ve kazanmaları gereken bir maça çıkacaklarını belirterek, "Gruptaki iddiamızı sürdürmek için Zalgirisi yenmemiz gerekiyor. Rakiple aynı puandayız. Onlar da aynı hedefle salona çıkacaklar. Bizi zor bir maç bekliyor" dedi. Kadrodaki eksiklere de değinen tecrübeli teknik adam, "Carlos Arroyonun kasığında adale yırtılması var. İki haftalığına tedavi için ABDye gönderdik. Bu Pazar İstanbula gelecek ve tedavisi sürecek. 10 gün içerisinde takımla beraber oynamaya başlayacak" diye konuştu.Ataman, Ender Arslannın ayağında sakatlığı bulunduğunu ifade ederek, "Oynayıp, oynamayacağı belli değil" şeklinde konuştu. Başantrenör Ergin Ataman, THY Avrupa Liginde son 8 için şanslarını da değerlendirerek, şunları kaydetti:

"Bu sene çok önemli sorunlarla uğraştık. Bir çok önemli oyuncu takımdan ayrılarak yerlerine yeni isimler geldi ve son anda Top 16ya kaldık. Aslında sıkıntılara rağmen iyi de mücadele ediyoruz. Özellikle İstanbulda Maccabiye uzatmaların son saniyesinde kaybettiğimiz maç bizi dezavantajlı duruma getirdi. Grupta, Barcelona, Real Madrid, Panathinaikos ve Maccabi Electra Tel- Aviv gibi kulüplere karşı şansımız çok değil. Fakat matematiksel olarak şansımız bulunduğu sürece mücadelemizi devam ettirmek istiyoruz."

Sinan Güler: "Grupta hala şansımız var"

Abdi İpekçi Spor Salonunda Zalgiris Kaunusu yendiklerini hatırlatan oyunculardan Sinan Güler, grupta hala şanslarının bulunduğu hatırlattı. Eksiklerine rağmen en iyi şekilde basketbol oynayacaklarını belirten Sinan, "İstanbulda olduğu gibi burada da kazanırız" ifadesini kullandı. Türk oyuncu Ender Arslan, Zalgiris Kaunas ile kader maçına çıkacaklarını kaydederek, "Yarınki maç bizim için tamam mı, devam mı anlamına geliyor. Kaybettiğimiz takdirde şansımız zora girecek. Kazanırsak belki bir şeyleri garantilemeyeceğiz ama bir üst tura yükselme şansımız devam edecek" diye konuştu. Zalgiris Kaunas-Galatasary Liv Hospital karşılaşması, Zalgirio Arenada yarın TSİ 19.45te başlayacak.
Paylaş:

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SPOR Haberleri

Tümü