Ekrem Memnun şampiyonluğa odaklandı
Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde normal sezonu lider tamamlayarak Play-Offlara giren ve ilk maçında Edirne karşısında 50 sayılık bir galibiyet alan Galatasaray Odeaba
Memnun yaptığı açıklamada, play-off döneminde normal sezondan tamamen farklı bir basketbol oynandığına dikkati çekerek, çok kararlı oyunculardan kurulu bir takımı olduğunu belirtti. Oyuncularının bunu defalarca gösterdiğini anlatan Memnun, "Hedefimizi ve buna ulaşmak için yapılması gerekenlerin hepsini biliyoruz" dedi.
Memnun, ne tür fedakarlıklar yapılması gerektiğinin farkında olduklarını belirterek, şöyle konuştu:
Seyircimizle beraber şampiyon olacağız
"Ne olursa olsun, bütün sıkıntılara en iyi reaksiyonu verip, şampiyon olmaktan başka hiçbir şey düşünmüyoruz. Ev sahibi avantajımız var. Kendi seyircimiz önünde çok daha büyüyerek bir basketbol oynuyoruz. Bunun bizim için en büyük avantaj olduğunu düşünüyorum. Kendi seyircimizin de bizi sonuna kadar destekleyeceğini biliyorum. Seyirciyle birleşip, inşallah burada şampiyon olacağız."
Sezonu şampiyon tamamlamak istediklerini vurgulayan Memnun, "Biz şampiyonluğa kendimizi yakın görüyoruz. Rakip kim olursa olsun, istediği kadrosuyla oynasın. Bunun için çok çalıştık, çok fedakarlık yaptık. Bunun karşılığını almak istiyoruz" ifadelerini kullandı.
Memnun, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finalinde yer alamadıkları için üzgün olduğunu kaydederek, "Bu sene çok büyük talihsizlikler yaşadık. Geçen seneki başarımızı tekrar edebilirdik, kısmet olmadı. Orada olmadığımız için üzgünüm" diye konuştu.
Çeyrek finalde mucize bir şekilde elendik
Kadınlar Avrupa Ligini, deplasmanda 29 sayı farkla yendikleri Çek Cumhuriyeti temsilcisi USK Pragın kazandığını hatırlatan Memnun, "Biz bu sene de Avrupa şampiyonu olmak için takımı bir arada tutmaya çalıştık. Ekonomik gücümüzün el verdiği kadarıyla yapabileceğimiz her şeyi yapmaya çalıştık ama maalesef çok büyük sıkıntılar yaşadık" ifadelerini kullandı.
Memnun, Avrupa Liginde çeyrek finalde elendiklerini anımsatarak, şunları söyledi:
"Çeyrek finalde mucize bir şekilde elendik. Avrupa Ligi şampiyonu olmak için Avrupanın en iyi kadrosu, en iyi takımı olmaya gerek yok. Biz bunu ispat ettik. En pahalı takımı olmaya da gerek yok. Bu sene olmadı ama motivasyonumuz, isteğimiz var. Bunu defalarca yapmak istiyoruz. Bu yönde adım atıyoruz. Bu sene, bizim içimizde bir yara oldu. Saçma sapan kontrol edemediğimiz şeylerden dolayı şampiyonluğun elimizden kayıp gittiğini düşünüyoruz. Bundan da ders çıkardık."
Başkan Duygun Yarsuvatın açıklaması
Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvatın daha önce televizyon programında, gelecek sezon basketbol takımlarının tamamen Türk sporculardan kurulu olması gerektiği yönünde yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine ise Memnun, şunları kaydetti:
"Başkanın sözünün üzerine bir söz söylemem doğru olmaz. Galatasaray Kulübünün başkanı, Galatasaray Kulübünü yöneten insanlar, kulübün stratejilerini belirlerler. Ben bu konuda hiçbir şekilde yorum yapamam. Başkanımız söyleyeceğini söylemiş. Bunun üzerine yorum yapmak bana düşmez. Alacakları her karar hayırlı olsun."
AA
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Son dakika.. Mario Gomez Wolfsburga transfer oluyor
Yıldız futbolcunun menajeri bu akşam Fiorentina ile masaya...
Kayserispor Stevanovici kadrosuna kattı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Sırbistanın...
Giresunspor lige galibiyetle başlamak istiyor
Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon daha güçlü bir...
SPOR Haberleri
TümüSon dakika.. Mario Gomez Wolfsburga transfer oluyor
Yıldız futbolcunun menajeri bu akşam Fiorentina ile masaya...
Kayserispor Stevanovici kadrosuna kattı
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Sırbistanın...
Giresunspor lige galibiyetle başlamak istiyor
Kurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu sezon daha güçlü bir...
Fenerbahçe, Advocaat ile anlaşıldığını açıkladı
Fenerbahçe Kulübünden yapılan açıklamada, Futbol takımımızın...
Futbolcuların ödemeleri konusunda hiçbir sıkıntı yok
Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, kulüp başkanı Turgay...
Milli güreşçi Rıza Kayaalp tarih yazdı
Yarı final maçında Alman rakibini yenerek finale çıkan Rıza...
Almanya 71-65 Türkiye
Türkiye, 16 Yaş Altı Yıldız Erkekler Avrupa Basketbol...
Adana Demirspordan yazılı açıklama
Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre mavi-lacivertlilerin Bolu...
Medipol Başakşehire İspanyol hakem
UEFAdan yapılan açıklamada, Medipol Başakşehirin Shakhtar Donetsk...
Midtjylland-Osmanlıspor maçına Rumen
Osmanlısporun UEFA Avrupa Ligi elemeleri play-off turunda 18...
Özge Bayrak elendi
2016 Rio Olimpiyat Oyunlarında badminton tek kadınlarda milli...
Galatasarayda gece yarısı operasyonu!
Temmuz ayının başında Galatasarayın Antalyaspordan...




