BORSA
BIST 100 14.409,07 %0,51
Altın 6.815,04 ₺/gr %0,53
Bitcoin $77.780 %0,21
Dolar 45,04 ₺ %0,19
Euro 52,85 ₺ %0,28
Sterlin 61,02 ₺ %0,43
Gümüş 109,53 ₺/gr %0,48
Ethereum $2.320,49 %0,36
İsviçre Frangı 57,41 ₺ %0,39
Kanada Doları 32,97 ₺ %0,44
Avustralya Doları 32,22 ₺ %0,49
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,00
Suudi Riyali 12,03 ₺ %0,21
BAE Dirhemi 12,26 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,60 ₺ %0,70
Çin Yuanı 6,59 ₺ %0,22
İSTANBUL 18°C 6.815,04 ₺/gr 45,04 ₺ 52,85 ₺
Anasayfa SPOR Cüneyt Tanman: Birçok oyuncu ile görüşme halindeyiz

Cüneyt Tanman: Birçok oyuncu ile görüşme halindeyiz

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, transferde birçok oyuncuyla görüşme halinde olduklarını, ilk kamp dönemine 1-2 transferin yetişebileceğini söyled

· 3 dk okuma
0Yorumlar
Cüneyt Tanman: Birçok oyuncu ile görüşme halindeyiz
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Tanman, transferde birçok oyuncuyla görüşme halinde olduklarını, ilk kamp dönemine 1-2 transferin yetişebileceğini söyledi.

Tanman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transferde yoğun bir çalışma içinde olduklarını ancak aceleci de davranmadıklarını belirterek, "Geçmişte bu acele transferlerin sıkıntısını kulübümüz çekti. Bu kez aynı şeyleri yaşamak istemiyoruz. Birçok oyuncuyla görüşme halindeyiz ancak ilk kamp dönemine 1-2 transfer yetişebilir" dedi.

"Bu işler, sadece menajerlerin sunduğu oyuncuları alarak olmaz" ifadesini kullanan sarı-kırmızılı yönetici, şunları söyledi:

"Kendi planımız ve programımız var. Bunu takip ediyoruz. Daha önce Robin van Persie ve Oumar Niassenin transfer edildiği ileri sürüldü. O zaman da bu haberlerin doğru olmadığını söyledik. Hatta rakamlar bile verildi. İstediğin kadar plan yap, bu haberlerden etkileniliyor. Biz yeni de bir yönetimiz. Kendi düzenimizi tam olarak oturtmuş değiliz. Mali kriterler var ve çalışmalarımızı yaparken buna dikkat etmemiz gerekiyor. Paldır küldür gitme şansınız yok. İlk kamp dönemi öncesi 1-2 oyuncuyla çok az bir pürüz var. Onlar da aşılabilecek şeyler. Önümüzdeki hafta netleşir."

Nordin Amrabatın İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Malagaya transfer olma sürecine de değinen Tanman, "Amrabatın bonservisi için vade istemiyorduk. Onların vadeli ödeme teklifini de reddetmiştik. Ancak sonra öğrendik ki, Amrabat oraya imza atmış. Oyuncu bunu doğruladı ve gidip halledebileceğini söyledi ama yapamadı. Malaga Kulübü de ödemeleri daha makul bir periyoda çekti. Bu konuda onlarla mahkemelik olmak da istemedik. Zaten elimizde de çok fazla oyuncu var. UEFA kriterleri açısından oyuncu satıyor olmamız da doğru bir şey" şeklinde konuştu.

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, iftar yemeğine katıldı


Öte yandan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Yeşilyurt Kulübünün iftar yemeğine katıldı.

Yeşilyurt Kulübünde gerçekleştirilen iftar yemeğinde Dursun Özbekin yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Cüneyt Tanman ve Ural Aküzüm de yer aldı. Özbek, basın mensuplarının taleplerine karşın, bir açıklamada bulunmayacağını kaydetti.

AA

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SPOR Haberleri

Tümü