Erdoğan: Söke söke orayı bitireceğiz
İşte Erdoğanın açıklamalarının satır başları: BU ÜLKEDEKİ EN ÖNEMLİ DEVRİM... Bu ülkede en önemli devrim bana göre paramızdan 6 sıfırın atılmasıdır çünkü bir milletin görünüşü o paraya bakar. Diyo
İşte Erdoğanın açıklamalarının satır başları:
BU ÜLKEDEKİ EN ÖNEMLİ DEVRİM...
Bu ülkede en önemli devrim bana göre paramızdan 6 sıfırın atılmasıdır çünkü bir milletin görünüşü o paraya bakar.
Diyorlar ki Biz Kürtlerin tek temsilcisiyiz. Onların temsilcisi olsan hizmet edersin, biz temsilciyiz biz.
Biz Türkiyenin dört bir yanında tek bayrak, tek vatan ve tek devlet deyip yola böyle devam ettik.
Ülkem hızlı trenle bizim dönemimizde tanıştı. Boğazın altından Marmarayın geçişi asrın projesiydi. Önümüzdeki yıl da Avrasya tuneli bitiyor. Şu anda çalışıyor tabi boğazın altında olduğu için görünmüyor.
3. köprü hızla devam ediyor. 4 gidiş 4 geliş ortasında hızlı tren. İnşallah yıl sonunda bitecek. Bütün bunlar aşkın dertli olmanın gereğidir.
ORAYI SÖKE SÖKE BİTİRECEĞİZ
3. Havalimanı.. Biz havalimanını yapıyoruz birileri de çıkıp engellemek için her şeyi yapıyor. Ya engelleyemeyeceksin. Biz orayı söke söke bitireceğiz.
1 MAYISI BİZ TATİL İLAN ETTİK
Biz geldiğimizde 1 Mayıs tatil değildi. En ufak bir kutlama yoktu. Ve 1 Mayısı emeğin işçinin tatil günü olarak ilan ettik. Takmışlar kafaya ille de Taksim.
Devlet size yerler gösteriyor. Birisi Yenikapı, öbür tarafta Maletepede 2 milyonu alan bir alan var. Kendine güvenebiliyorsan git oralarda yap. Niçin illa da Taksim deyip milletin huzurunu kaçırıyorsunuz. Bakıyorsunuz ellerinde illegal bayraklar, molotoflar... Bunlara karşı duruşumuz millet olarak çok önemli.
Bölgedeki gelişmeleri ideolojik saplanltılarla değerlendirenler var. Her fırsatta ekonomiyi durdurma çağrısı yaparak saldırıyorlar. Bir adım kifayetsiz seçim öncesinde ülkemizi germek istiyor.
Buradaki pek çok arkadaşımla dünyanın çeşitli ülkelerine gittik. Ülkemizde yaşadığımız tecrübeler neticesinde önemli tecrübeler edindik. Vardığım sonuç Türkiye biran önce yeni anayasasını hazırlamalı ve başkanlık sistemine geçmeli.
Türkiye 10 Ağustos 2014 itibariyle artık yeni bir döneme girdi. Parlamenter sistem bekleme odasında duruyor. Dünyanın en gelişmiş ülkelerine bakın bunların büyük çoğunluğunda başkanlık sistemini göreceksiniz.
Ülkemizdeki misafir Suriyelileri zorla memleketlerine gönderilmesini teklif edecek kadar ileri gitti. Zalim Esede Türkiyedeki 1.7 milyon kardeşimizi teslim ederek ne biliyorsan onu yap diyecek kadar sapkınlık var. Bizim inanç değerlerimizde bu yok. Biz ensarız onlar da muhacirdir.
Biz Başkanlık deyince onların aklına tek parti Milli Şefi geliyor.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Kurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...
Meral Akşenerden İddalara Yalanlama
CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...
Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...
SİYASET Haberleri
TümüKurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...
Meral Akşenerden İddalara Yalanlama
CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...
Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...
CHP'de kılıçlar çekildi
Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin rüşvet ve yolsuzluk iddialarından arınması...
Bahçeliden -dar ağacı- çıkışı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında gündemdeki konulara...
CHP Kurultay davasında gerekçeli karar açıklandı
CHP Kurultay davasında gerekçeli karar: Davanın konusuz kalması nedeniyle karar verilmesine yer yok.
Bahçeliden Demirtaş Yorumu
. Bahçeli, "Selahattin Demirtaş'ın tahliyesi hayırlara vesile olacaktır." ifadelerini kullandı.
Şaibeli kurultay davası ertelendi
24 Ekim'e ertelenen şaibeli kurultay davasında alınacak mutlak butlan kararı CHP'nin 21 Eylül'de...
Bahçeli: Önümüzdeki günler her türlü provokasyona açıktır
Bahçeli "Her düzeyde uyanık olmak, tedbir ve temkin içinde hareket edip dahili ve harici husumet...
Hasan Babacan kayyum heyetinden çekildi
CHP İstanbul İl Yönetimine kayyum olarak getirilen ekipte yer alan Hasan Babacan heyetten...
Ümit Özdağa Bir Beraat Daha
Ankara 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Libya’da şehit düşen MİT mensuplarını ifşa ettiği...
Bahçeli'den Özel'in sokak çağrısına tepki:
Geçtiğimiz günlerde "Ben milleti sokağa davet edeceğim günü bilirim. O gün sen ne hale düşeceğini...




