Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlara seslendi
CumhurbaşkanıErdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Muhtarlar Buluşmasında konuşuyor: Hakkariye Selahattin Eyyubi Havalimanı yaptık. Geçen gün taradılar. Batıya geldiklerinde barış diyenle
CumhurbaşkanıErdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen Muhtarlar Buluşmasında konuşuyor:
Hakkariye Selahattin Eyyubi Havalimanı yaptık. Geçen gün taradılar. Batıya geldiklerinde barış diyenler Şemdinlideki okullarımızı hastanelerimizi bombalayanlar değil mi? Bir taraftan barış diyeceksin bir taraftan da sırtını dayadığın PKK ile terör estireceksin. Sırtını bu terör örgütüne yaslayanlara 1 Kasımda gerekn dersi vermeyeceksiniz de ne zaman vereceksiniz.
Siz barıştan kan anlıyorsunuz kan. Hakkaride 2 hastanenin açılışını aynı gün yaptım. Sırtını teröre yaslayanlar açılışa kimseyi göndermedi. Bir polis eşi geldi bana eşim görevdeyken beni tekme tokat taciz ettiler dedi. Bunlar hangi yüzle barış diyorlar?
Siz muhtarlar halkın iradesiyle göreve geldiğinizi unutuyorlar.
Türkiyenin yeniden güven ve istikrara kjavuşması için çok çalışmamız gerekiyor. Burada 50 bin muhtarımıza büyük iş düşüyor.
Bakın İngiltere eski Başbakanı Irak için özür diliyor. Çok ilginç. Atı alan Üsküdarı geçti artık çok geç. 370 bin insan öldürüldü Suriyede. Nerede Batı?
Biz Iraktan Suriyeden kaçıp gelenlere kapımızı açtık. Arabına da Kürdüne de kapımızı açtık. Giyiminden hastanelerde tedavisine kadar her şeylerini karşıladık. Biz gittiğimizde bize güzel şeyler söylüyorlar. Ama elini cebine at dediğimizde yok.
Niye Suriye işine girmişiz diyorlar. Aynı Batı gibi dışarıdan mı bakacaktık? Birileri Türkiyeyi aynı kaosa sürüklemek için çalışıyor. Bazıları da buna destek veriyor. Türkiyeyi darbelere götüren süreçlerin gerisinde bu vardı. Menderesi bunun için idama götürdüler. Özala bunun için zulmettiler. 33 yıl bu toprakları koruyan bu hükümdarı hal ettiler.
Son olarak ortaya çıkan bölücü terörün arkasında aynı zihniyet var. Tabanı ibadet, ortası ticaret tavanı ihanet olan paralel devlet yapılanması. Şimdi bunlar bölücü terör örgütüyle çalışıyorlar. Alçakıkta sınır tanımıyorlar. Ne yaparlarsa yapsınlar biz bu tarihi dönemde kimin nasıl hareket ettiğini görüyor ve mahşeri vicedana kaydediyoruz.
Vakti saati geldiğinde herkes terör karşısında tutumunun hesabını hukuka ve tarihe verecektir. Bu hesaptan kaçış yok. Bu dünyadan kaçsanız bile ebedi alemde kaçış yok.
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
Kurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...
Meral Akşenerden İddalara Yalanlama
CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...
Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...
SİYASET Haberleri
TümüKurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...
Meral Akşenerden İddalara Yalanlama
CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...
Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu
Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...
CHP'de kılıçlar çekildi
Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin rüşvet ve yolsuzluk iddialarından arınması...
Bahçeliden -dar ağacı- çıkışı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında gündemdeki konulara...
CHP Kurultay davasında gerekçeli karar açıklandı
CHP Kurultay davasında gerekçeli karar: Davanın konusuz kalması nedeniyle karar verilmesine yer yok.
Bahçeliden Demirtaş Yorumu
. Bahçeli, "Selahattin Demirtaş'ın tahliyesi hayırlara vesile olacaktır." ifadelerini kullandı.
Şaibeli kurultay davası ertelendi
24 Ekim'e ertelenen şaibeli kurultay davasında alınacak mutlak butlan kararı CHP'nin 21 Eylül'de...
Bahçeli: Önümüzdeki günler her türlü provokasyona açıktır
Bahçeli "Her düzeyde uyanık olmak, tedbir ve temkin içinde hareket edip dahili ve harici husumet...
Hasan Babacan kayyum heyetinden çekildi
CHP İstanbul İl Yönetimine kayyum olarak getirilen ekipte yer alan Hasan Babacan heyetten...
Ümit Özdağa Bir Beraat Daha
Ankara 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Libya’da şehit düşen MİT mensuplarını ifşa ettiği...
Bahçeli'den Özel'in sokak çağrısına tepki:
Geçtiğimiz günlerde "Ben milleti sokağa davet edeceğim günü bilirim. O gün sen ne hale düşeceğini...




