BORSA
BIST 100 13.536,84 %4,76
Altın 6.785,55 ₺/gr %0,53
Bitcoin $71.835 %4,65
Dolar 44,53 ₺ %0,19
Euro 52,06 ₺ %0,47
Sterlin 59,85 ₺ %0,73
Gümüş 107,90 ₺/gr %3,04
Ethereum $2.228,74 %6,33
İsviçre Frangı 56,32 ₺ %0,70
Kanada Doları 32,17 ₺ %0,12
Avustralya Doları 31,41 ₺ %0,92
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 11,88 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,12 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,52 ₺ %0,18
ANKARA 1°C 6.785,55 ₺/gr 44,53 ₺ 52,06 ₺
Anasayfa SİYASET Bahçelinin sözleri MHP Grubunu ayağa kaldırdı
SİYASET

Bahçelinin sözleri MHP Grubunu ayağa kaldırdı

03.05.2016 12:59 3
Bahçelinin sözleri MHP Grubunu ayağa kaldırdı

Devlet Bahçeli Biz Kutül Amerede zafer kazandık ama Mondrosta belimizi büktüler Servde idamımıza hükmettiler. Biz düveli muazzamın oyunlarına Samsunda itiraz ettik. İnönü zaferleriyle reddettik. Sakaryada durdurduk, Büyük Taaruzla püskürttürk. Ya zafer ya zillet,  ya kahramanlık ya kölelik.  Ya milliyetçilik ya da teslimiyetçilik. dedi. O anlarda MHP Grubundaki herkes ayağa kalktı.

 

İşte Bahçelinin açıklamalarının satır başları:

Doğu ve Güneydoğuda hiç kimsenin can güvenliği yoktur.

Terörizm bir çok cepheden Türkiyeye saldırmaktadır. İktidardaki dağınıklık endişemizi arttırmaktadır. Terör girmediği yer ve bölge bırakmadı. Sınır ötesi tehlikeler artmıştır. PKK ve IŞİD saldırılarını eş zamanlı düzenlemektedir.

Türkiyenin sınır güvenliği için ABDye el açması onur kırıcıdır. Hükümetimizin elinde kapı gibi tezkere vardır. Bataklıkların imha edilmesi konusunda bir engel de yoktur. Hiç bir odaktan izin almadan hareket etmelidir. Vakit çok geç olmadan, toprak birliğimize düşmanlık yapan hangi pis örgüt varsa bunların cezası verilmelidir. Pısırıklık ve korkaklıkla bu aziz milleti geleceğe taşımak hayaldır. IŞİD neredeyse bulunup tepelenmelidir. PKK tümden kurutulmalıdır.

İnsanlık değerlerini yok sayan terörizmi açıktan kullanan çevrelerin elbetteki asıl hedefi Türkiyedir. HDP Eş Başkanının ABD ziyareti bir ara durak olarak değerlendirilmelidir. Kürsele vahşet projeleri Türk ve müslüman coğrafyasına sadece ölüm vaad etmektedir.

BAHÇELİNİN SÖZLERİ MHP GRUBUNU AYAĞA KALDIRDI

Biz Kutül Amerede zafer kazandık ama Mondrosta belimizi büktüler Servde idamımıza hükmettiler. Biz düveli muazzamın oyunlarına Samsunda itiraz ettik. İnönü zaferleriyle reddettik. Sakaryada durdurduk, Büyük Taaruzla püskürttürk. Ya zafer ya zillet,  ya kahramanlık ya kölelik.  Ya milliyetçilik ya da teslimiyetçilik.

1919 Türk tarihinin övünç madalyası ağırlık merkezinin Emperyalizme meydan okumasıdır. Tarihi bütün olarak ele almak gerekiyorken 1919u değersizleştirmek doğru bir tavır olarak değerlendirilemez. Çanakkaleyi kalbinde taşımış milliyetçi bir şuurun ebedi hatırasıdır. Bu hatıra mutlaka yaşatılacaktır.

Milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili süreç buhrana girmiştir. HDPliler çok iyi bildikleri teörr yöntemlerini utanmadan kullanmaktadır. Gazi meclisin bu kavgalarla kesintiye uğraması utanç vericidir. Tekme tokat kavga sahneleri şiddetin hangi boyutlara ulaştığını göstermesi açısından önemlidir. Mecliste anlaşma sağlanamıyorsa sokakta nasıl anlaşacağız. HDP TBMMnin çalışmasını kilitlemektedir.

Öncelikle PKK sevicisi milletvekillerinin dokunulmazlıklarının kaldırılması sağlanmalıdır. Türkiyenin bugünkü şartlarını 90lı yıllarla kıyaslamak abestir.

ŞİMDİ SÖZ VE KARAR SIRASI AKP VE CHPDEDİR

Kürsülerde nefret kusan, genel kurulu karıştıran her değerimize söven hainlerin dokunulmazlığını kaldırmak artık en birincil görevimiz haline gelmiştir.  Dokunulmazlık konusu sürratle sonuçlandırılmalı. Kandil taşeronları adalete mutlaka teslim edilmelidir. Şimdir söz ve karar sırası AKP ve CHPdedir. Türk milleti her şeyi izlemektedir.

Nereli olursak olalım nasıl konuşurska konuşalım bizleri biz yapan acılarımız ve ülkülerimiz olmuştur. Her düğün, her halay, her açılan duvak, her doğan çocuk, toprağa düşen her şehit bizi millet yapmıştır. Van Gölünün hayalleri İznikle örtüşmektedir. Allahu Ekber Dağları olmadan Toroslar yalnız kalmıştır. Bizi korkular değil umutlar bir araya getirmiştir.

Bizi bölmek istiyorlar. Kürt Türk diye ayırıyorlar. 36 etnik unsurdan bahsediyorlar. Gerekli tedbirleri almazsak mukadderat dağılma olacaktır. Son 200 yıllık zaman zarfında vatanımız üzerinde oynanan oyunların tamamı milletimizi Anadoludan göndermek amacındadır.

Türkleri Anadoludan söküp atmak vazgeçilmez bir emeldir ve tarafları bütün çirkin yüzleriyle meydandadır. Zaafiyet gösterdiğimiz anlarda hemen bellerini doğrultmuşlardır. Türk milleti devleti ile kenetlenecek ve devasa sorunları aşacaktır. Bayrak düşmeyecek, vatan bölünmeyecek Allahın izniyle Türklük sönmeyecektir.

Bahçeli, partisinin grup toplantısı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

OKTAY VURAL SORUSU BAHÇELİYİ KIZDIRDI... HDPLİLER İÇİN YİNE AĞIR KONUŞTU

Bahçeli, HDP milletvekilleri komisyonu terk ederken TBMMde Serok Apo diye slogan attılar ve örgüt marşı söylediler. Değerlendirmeniz olacak mı? sorusuna Bu bir cinnet halidir. Gazi Mecliste bulunacaksın, İmralıdaki caniyi burada öveceksin. Bunun konuşulması dahi doğru değildir. Bunlar zavallı insanlar haline gelmiştir diye yanıt verdi.

OKTAY BEY ÇOK DEĞERLİ KARDEŞİMİZDİR

Bahçeli, kendisini desteklemek için bir deklarasyon hazırlandığı ve aralarında Oktay Vuralın da olduğu bazı vekillerin söz konusu deklarasyonu imzalamadığı iddialarıyla ilgili soruya şöyle yanıt verdi:

Ben böyle bir deklarasyonu görmedim. Ama ne varsa basında bazı çevrelerden öğreniyoruz. Şimdi inceleyin bakalım var mı böyle bir şey? Oktay Bey çok değerli bir kardeşimizdir. Mecliste beni temsil eden grup başkanvekilidir. Bizi bölmeye çalışıyorsunuz. CHPyi karma karışık ediyorsunuz. Şimdi bir de pelikan stratejisiyle ortalığı karıştırıyorsunuz. Sizin göreviniz nedir. Hiç mi düşünceniz olumlu, bütünleştirici olmayacak. Basın demek Türkiyeyi inkar etmek demek midir? Buna dikkat edin

FİTNE YAYILMASINA KATKI SAĞLAMAYIZ

MHP lideri Bahçeli, saray ve köşk arasında ciddi bir çatışma olduğu iddialarının sorulması üzerine Biz başka partilerin içişlerine karışmayız. Dedikodu yapmayız. Fitnenin yayılmasına katkı sağlamayız dedi.

Haberin Videosu   Ya zafer ya zillet, ya kahramanlık ya kölelik. startFlvPlayer_PostaV2(divFlvPlayer44325,44325,201605,44325-.jpg,1, 0,Ya zafer ya zillet, ya kahramanlık ya kölelik.);

Paylaş:

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SİYASET Haberleri

Tümü

Kurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...

3 gün önce

Meral Akşenerden İddalara Yalanlama

CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...

2 ay önce

Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...

2 ay önce

CHP'de kılıçlar çekildi

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin rüşvet ve yolsuzluk iddialarından arınması...

4 ay önce

Bahçeliden -dar ağacı- çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında gündemdeki konulara...

4 ay önce

CHP Kurultay davasında gerekçeli karar açıklandı

CHP Kurultay davasında gerekçeli karar: Davanın konusuz kalması nedeniyle karar verilmesine yer yok.

5 ay önce

Bahçeliden Demirtaş Yorumu

. Bahçeli, "Selahattin Demirtaş'ın tahliyesi hayırlara vesile olacaktır." ifadelerini kullandı.

5 ay önce

Şaibeli kurultay davası ertelendi

24 Ekim'e ertelenen şaibeli kurultay davasında alınacak mutlak butlan kararı CHP'nin 21 Eylül'de...

6 ay önce

Bahçeli: Önümüzdeki günler her türlü provokasyona açıktır

Bahçeli "Her düzeyde uyanık olmak, tedbir ve temkin içinde hareket edip dahili ve harici husumet...

7 ay önce

Hasan Babacan kayyum heyetinden çekildi

CHP İstanbul İl Yönetimine kayyum olarak getirilen ekipte yer alan Hasan Babacan heyetten...

7 ay önce

Ümit Özdağa Bir Beraat Daha

Ankara 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Libya’da şehit düşen MİT mensuplarını ifşa ettiği...

9 ay önce

Bahçeli'den Özel'in sokak çağrısına tepki:

Geçtiğimiz günlerde "Ben milleti sokağa davet edeceğim günü bilirim. O gün sen ne hale düşeceğini...

9 ay önce