BORSA
BIST 100 13.536,84 %4,76
Altın 6.785,55 ₺/gr %0,53
Bitcoin $71.835 %4,65
Dolar 44,53 ₺ %0,19
Euro 52,06 ₺ %0,47
Sterlin 59,85 ₺ %0,73
Gümüş 107,90 ₺/gr %3,04
Ethereum $2.228,74 %6,33
İsviçre Frangı 56,32 ₺ %0,70
Kanada Doları 32,17 ₺ %0,12
Avustralya Doları 31,41 ₺ %0,92
Japon Yeni 0,00 ₺ %0,01
Suudi Riyali 11,88 ₺ %0,12
BAE Dirhemi 12,12 ₺ %0,19
Rus Rublesi 0,57 ₺ %0,23
Çin Yuanı 6,52 ₺ %0,18
ANKARA 1°C 6.785,55 ₺/gr 44,53 ₺ 52,06 ₺
Anasayfa SİYASET Arınç: Millet bize şefkat tokadı vurduysa kızmayız

Arınç: Millet bize şefkat tokadı vurduysa kızmayız

Manisada, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından Alaybey Pazaryerinde kahvaltılı toplantı düzenlendi. Kahvaltıya Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Bayba

19.10.2015 - 10:16 · 6 dk okuma
0Yorumlar
Arınç: Millet bize şefkat tokadı vurduysa kızmayız

Manisada, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanlığı tarafından Alaybey Pazaryerinde kahvaltılı toplantı düzenlendi. Kahvaltıya Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur, AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, AK Parti Manisa İl Başkanı Zülfikar Gürcan, AK Partili Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, milletvekili adayları, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve partililer katıldı. Kahvaltıda partililere seslenen AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, 1 Kasımdaki genel seçimlerde Manisada zafer kazanacaklarını söyledi.

Başbakan eski Yardımcısı Bülent Arınç da konuşmasında birlik ve beraberlik mesajı verdi. Terör olaylarına değinen Arınç, Son yıllarda bizi birbirimize düşman yapmaya çalışanlar oldu. Sayıları çok az, milyonda bir ama hepimizi gözyaşlarına boğan insanlar oldu. Biz tarihte birliğimizi bozmadık. Beraberlikle zaferler kazandık. Diyarbakırlı Ahmet, Çanakkaleli Mehmetin kucağında can verdi. En büyük zaferleri birbiriyle omuz omuza çalışan insanlarımızla birlikte kazandık. Bu tablo ebedi kardeşliğimizi gösteriyor. Allah birliğimizi bozmasın. Kardeşliğimiz büyük servetimizdir dedi.

KABAHAT SİZDE DEĞİL, BİZDEDİR

Konuşmasında seçim dendiğinde heyecanlandığını dile getiren Arınç, Seçim dendi mi yüreğim küt küt atıyor. Bereket, daha 15 gün var. Napolyon diye Fransızların meşhur bir kahramanı var. Kendisi, Savaşlardan korkmuyorum ama imtihandan korkuyorum dermiş. İmtihana gir dedikleri zaman Ayaklarım titriyor dermiş. Siyasetçinin de imtihanı seçimdir. Erzurumlu pehlivanın da seçim dense ayakları titrer. Biz altın kemer sahibi başpehlivan gibi başarıyla çıktık. 7 Haziranda bir şey olmadı. Ama 7 Haziran Kırkpınar güreşlerinin başpehlivanı da biziz. Kendimizi beğendirmeye çalışacağız. Sandığa gidip, elinizi vicdanınıza koyacaksınız. Size defalarca teşekkür ediyoruz, hiç kimseye kızmıyoruz. Bir bildiğiniz vardır. Kabahat varsa sizde değil bizdedir. Biz, adam olalım, parti olalım güzel işler yapalım ki hem gönlünüzü hem oyunuzu alalım. Bu millet böyle karar verdiyse haklıdır. Bu millet çok şükür 13 seneden beri silme AK Partiye oy verdi diye konuştu.

MİLLET BİZE ŞEFKAT TOKADI VURDUYSA KIZMAYIZ

Arınç, 7 Haziran seçimlerinde AK Partiye milletin şefkat tokadı vurduğunu dile getirip, Biz nimetin kadrini kıymetini çok bilememişiz ki millet bize bir şefkat tokadı vurdu. Gururlanma, kibirlenme, senden büyük Allah var dedi, Millet bize şefkat tokadını vurduysa kızamayız. Bu seçime başımız dik giriyoruz. Millet, 5 ayda her şeyi gördü. Tek başına iktidar olmazsa başımıza hangi çorapların örüleceğini herkes gördü. Memleketi seven herkes, bu seçimde hayırlı bir karar verecek. Biz o karara saygı duyacağız. Tekrar ayağa kalkacağız dedi.

AĞANIN ELİ TUTULMAZ

Manisada 6 milletvekili çıkarmayı hedeflediklerini belirten Arınç, Ağanın eli tutulmaz. Bakarsın millet omuz verir, kafa atar çıkarırız. Vallahi çıkar. 2002de 6 milletvekili çıkardık. Allah isterse her şey olur. Millet, Bunlar daha iyiydi. Çok samimi insanlardı derse olur. Tarih yeniden en yüksek başarıyı Manisada yazar. 450 bin oyu alacak güçteyiz dedi.

Arınç, konuşmasını devamında 7 Haziran seçimlerinden sonra bazı partilerin iktidar olmak gibi bir niyetlerinin olmadığını da vurgulayıp, şöyle devam etti:
Bugün 4 parti barajı aşma iddiasında. İyi de barajı aşmak yetmiyor ki. Bir parti, sadece barajı aşmak için çalıştı. Barajı aşmak da kolay değil aslında. Barajı aşıp ne olacaksın? İktidar mı olacaksın? Barajı aşıp Tayyip Erdoğanı başkan yaptırmayacağız. AK Partiyi iktidardan düşüreceğiz. Memleketin halini ben düşünmem ne olursa olsun düşüncesi var. Bu güzel bir düşünce değil. AK Parti gitsin ama kim gelirse gelsin demek farklı bir şey Ben geleceğim demek farklı bir düşünce. Memleket yansın demek güzel bir düşünce değil. Ondan biraz yüksek oyu olan partiye soruyorsun onunda öyle bir düşüncesi yok. En kabadayısına soruyorsun ana muhalefete, Bu seçimde sen tek başına iktidar olacak mısın? Niyetin var mı? Cevap, Hayır. Senin derdin ne? Hükümet gitsin de ne olursa olsun. Birisi, Bu varken ben bir tarafa gelmem dedi. Siz daha birbirinizle geçinemiyorsunuz. Bu memleket hükümetsiz kalırsa terör ne olur, ekonomi ne olur? Bu 4 ay içinde çok yorulduk, çok sıkıldık.

İKTİDARDAN DÜŞTÜLER DİYE SEVİNMESİNLER

Arınç konuşmasında, 7 Haziran seçimlerinden sonra terör olaylarının arttığına da dikkati çekip, 7 Hazirandan sonra terörü hortlattılar. AK Partiye her taraftan yüklenelim diyorlar. Biz bunlara karşı terörle mücadele ediyoruz. Dün de kahraman askerlerimiz şehit oldu. Allah onlara da bütün şehitlerimize de rahmet etsin. Allah bu katilerin şerrinden muhafaza etsin. Masum kadınlarımız, çocuklarımız da hayatlarını kaybedebiliyorlar. Seçimden sonra bu terörün kökü kazınacak. Kafalarına balyoz gibi iniyoruz. İnmeye devam ediyoruz. Alçakça, kahpelikle insanlarımızın hayatına son vermesinler. Biz yıllardır terörle mücadele ediyoruz. Çözüm süreci içinde gözyaşının dökülmediği ülke halindeydik. Şimdi, Ülkeyi yönetirken iktidardan düştüler ve zayıf zamanları diyenler sevinmesin, biz birbirimize düşmeyeceğiz. Birliğin ve beraberliğin en güzel örneğini vereceğiz. Bizi birbirimize düşürüpte ellerini ovuşturmaya çalışanlar var. Bunları herkes rahatlıkta görebilir. Bu kahvaltı masalarında kardeşçe oturabilmişsek, Allahın izniyle bu yola aynı şekilde devam edeceğiz diye konuştu.

Arınç konuşmasının ardından belediye tarafından Akpınar Mahallesine yaptırılan halı sahanın açılışına geçti.

DHA/Manisa - İlker KILIÇASLAN, Nermin UÇTU, Ersan ERDOĞAN

Yorumlar (0)

Yorumlar yükleniyor...

Yorum Yaz

Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.

0/1000
Güvenlik Kodu

SİYASET Haberleri

Tümü

Kurtulmuş'tan -ara seçim- açıklaması

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, ara seçim talebine ilişkin yaptığı açıklamada "Kimin hangi kurallar...

8 gün önce

Meral Akşenerden İddalara Yalanlama

CHP’den istifa eden Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan ile irtibat halinde olduğu...

2 ay önce

Özarslan’dan Özgür Özel’e suç duyurusu

Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, CHP Genel Başkanı Özür Özel hakkında, Ankara Cumhuriyet...

2 ay önce

CHP'de kılıçlar çekildi

Eski CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin rüşvet ve yolsuzluk iddialarından arınması...

4 ay önce

Bahçeliden -dar ağacı- çıkışı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin haftalık grup toplantısında gündemdeki konulara...

4 ay önce

CHP Kurultay davasında gerekçeli karar açıklandı

CHP Kurultay davasında gerekçeli karar: Davanın konusuz kalması nedeniyle karar verilmesine yer yok.

5 ay önce

Bahçeliden Demirtaş Yorumu

. Bahçeli, "Selahattin Demirtaş'ın tahliyesi hayırlara vesile olacaktır." ifadelerini kullandı.

5 ay önce

Şaibeli kurultay davası ertelendi

24 Ekim'e ertelenen şaibeli kurultay davasında alınacak mutlak butlan kararı CHP'nin 21 Eylül'de...

7 ay önce

Bahçeli: Önümüzdeki günler her türlü provokasyona açıktır

Bahçeli "Her düzeyde uyanık olmak, tedbir ve temkin içinde hareket edip dahili ve harici husumet...

7 ay önce

Hasan Babacan kayyum heyetinden çekildi

CHP İstanbul İl Yönetimine kayyum olarak getirilen ekipte yer alan Hasan Babacan heyetten...

7 ay önce

Ümit Özdağa Bir Beraat Daha

Ankara 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde, Libya’da şehit düşen MİT mensuplarını ifşa ettiği...

9 ay önce

Bahçeli'den Özel'in sokak çağrısına tepki:

Geçtiğimiz günlerde "Ben milleti sokağa davet edeceğim günü bilirim. O gün sen ne hale düşeceğini...

9 ay önce