Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
04.05.2024
Ä°stanbul /

05 Nisan 2024 - 14:03
İYİ Parti'de kurultay 27 Nisan'da yapılacak
31 Mart'taki yerel seçimlerden ağır bir sonuç alan ve olağanüstü kurultay kararı verilen İYİ Parti'de tarih belli oldu. Buna göre parti, olağanüstü kurultayını 27 Nisan Cumartesi günü gerçekleştirecek.
İYİ Parti'de kurultay 27 Nisan'da yapılacak

 

AKÅžENER: MUHASEBEMÄ°ZÄ° YAPACAÄžIZ

Ä°YÄ° Parti'nin yerel seçimlerde Türkiye genelinde yüzde 3.77'lik oy oranıyla 6. parti olmasının ardından basın toplantısı düzenleyen Meral AkÅŸener, seçimli olaÄŸanüstü kongreyi toplayacaklarını duyurmuÅŸtu. AkÅŸener, açıklamasında "Muhasebemizi yapacağız. Bugüne kadar olduÄŸu gibi bugünden sonra da milletimizin bize verdiÄŸi mesajı ve bizim için çizdiÄŸi istikamet doÄŸrultusunda gereken adımları atacağız." ifadelerini kullanmıştı.

 

KURULTAY KARARI SONRASI PEÅž PEÅžE Ä°STÄ°FALAR

Kurultay kararının alınmasının ardından 3 Nisan'da TeÅŸkilat BaÅŸkanı BuÄŸra Kavuncu ile Yerel Yönetimler BaÅŸkanı Burak Akburak istifa ettiÄŸini açıklamıştı. Ä°stifalarda kurultay vurgusu dikkat çekerken aynı zamanda Ä°BB adayı olan Kavuncu, Ä°stanbul seçimlerindeki sonuçları da gerekçe göstermiÅŸti.

AKÅžENER'E Ä°LK RAKÄ°P

Ä°YÄ° Parti Kurucular Kurulu üyesi Günay Kodaz, sosyal medya hesabından kongrede aday olacağını açıklayarak "Ä°YÄ° Parti Genel BaÅŸkanlığına aday olduÄŸumu kamuoyu ile saygıyla paylaşırım." ifadelerini kullanmıştı.

Ä°yi Parti ,Kurultay  ,Günay Kodaz ,Aday



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.