Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
29.04.2024
Ä°stanbul /

28 Mart 2024 - 13:58
Çakır :Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk
CHP Muş Eski Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, 2022 yılının kasım ayında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu önderliğinde eski CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na kumpas kurduklarını söyledi.
Çakır :Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk

 

HP MuÅŸ Gençlik Kolları eski BaÅŸkanı Erkan Çakır, katıldığı bir canlı yayın programında CHP'li Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Ekrem Ä°mamoÄŸlu ve CHP eski Genel BaÅŸkanı Kemal KılıçdaroÄŸlu'na iliÅŸkin dikkat çeken itiraflarda bulundu.

Ä°MAMOÄžLU ÖNDERLİĞİNDE KUMPAS Ä°TÄ°RAFI

Çakır, CHP eski Genel BaÅŸkanı KılıçdaroÄŸlu'na 2022 yılının kasım ayında Ekrem Ä°mamoÄŸlu öncülüÄŸünde kumpas kurduklarını belirterek, vicdanen rahat olmadığını ve bu nedenle KılıçdaroÄŸlu'nun kendisinden helallik istediÄŸini söyledi. Çakır "Ekrem Ä°mamoÄŸlu'nun önderliÄŸinde 2022 Kasım ayında Kemal beye kumpas kurduk. O dönem Kemal bey için sosyal medyada kazanamayacak algısı baÅŸlatıldı."  dedi. 

CHP'li eski baÅŸkan Ä°mamoÄŸlu'nun Ä°BB seçimini kaybetmesi durumunda da yol haritasının hazır olduÄŸunu söyledi. Çakır  "Ä°mamoÄŸlu seçimi kaybederse partisi de, logosu da hazır. CHP'yi basamak olarak kullanıyor." ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

"BENDE BÄ°R SES KAYDI VAR..."

CHP MuÅŸ Gençlik Kolları eski BaÅŸkanı Erkan Çakır geçtiÄŸimiz günde Akit Tv canlı yayınında çarpıcı açıklamalarda bulunmuÅŸtu. Ä°mamoÄŸlu'nun paranın gücüyle her ÅŸeyi yaptığını söyleyen Çakır, Ä°mamoÄŸlu'nun kendisinde bir ses kaydı olduÄŸunu söyledi. Çakır "Bende bir ses kaydı var ben bunu ortaya çıkartırsam Ä°mamoÄŸlu oy bile alamaz. Avukat Ahmet Çakar bey burada ÅŸunu söyleyeyim bendeki ses kaydı savcılık bir kayıt deÄŸil. Ä°mamoÄŸlu'nun dayısının ses kaydı. Ben onu paylaşırsam kiÅŸi haklarına ihlalden suç duyurusunda bulunurlar bana, ben bunu paylaşırsam dava açarlar." ÅŸeklinde konuÅŸtu. 

Ä°MAMOÄžLU'NUN PARTÄ°SÄ° VE LOGOSU HAZIR

CHP'li Ä°BB BaÅŸkanı'nın çok tehlikeli biri olduÄŸunu belirten Çakır, "ülke için tehlikelidir" ifadelerini kullandı. Çakır, Ä°mamoÄŸlu'nun yeni bir parti kurmak istediÄŸini iddia ederek "partisi ve logosu bile hazır" dedi.

Ä°mamoÄŸlu  ,Kumpas ,KılıçdaroÄŸlu ,Çakır



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.