Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber
Fatih Aktüel
29.04.2024
Ä°stanbul /

28 Mart 2024 - 13:43
Emeklililere Temmuz Ayında Düzenleme Gelecek
-Temmuz ayında enflasyona göre emekli maaşlarını tekrar masaya yatıracağız." diye konuşan Erdoğan, yılı ikinci yarıısnda enflasyonun inişe düşeceğini de sözlerine ekledi. Cumhurbaşkanı, muhalefete de eleştirilerini sürdürmeye devam edip "PKK'ya FETÖ'ye göz kırpıyorlar. Siyasi vizyonları sıfır. İcraat zaten yok.- dedi.
Emeklililere Temmuz Ayında Düzenleme  Gelecek

 

CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan, partisinin Bursa Gökdere Meydanı'nda açıklamalarda bulundu.

CumhurbaÅŸkanı ErdoÄŸan'ın açıklamaları ÅŸöyle:

Bursa nasıl sanayi vve tarım üretiminin güücüyle dünyaya nam saldıysa biz de ekonomide ve diplomaside aynı kucaklayıcılığı sergiliyoruz.

Bugün alanda 90 bin kiÅŸi var. Pazar günü sandıkları gümbür gümbür patlatıyoruz. Bursa ile birlikte Türkiye Yüzyılı'na hazırlanıyoruz. Bursa ilk yerli markamız TOGG baÅŸta olmak üzere ülkemizin prestij eserleien öncülük ediyor, ev sahipliÄŸi yapıyor. Bursa 31 Mayıs'taki tercihiyle bu duruÅŸunu büyükÅŸehirde ve ilçelerde belediye yönetimlerine de yansıtıcaktır. Biz de belediye baÅŸkanlarımızla el ele verip Bursa'nın önünde yeni bir dönem açmayı planlıyoruz.

Gazze'de oluk oluk akan müslüman kanı karşısında kör, sağır kesilenler yarın bizim başımıza benzer bir felaket gelse emin olun aynısını yapacaklar. Rusya ile aramızın açıldığı, terör örgütlerinin sınırımıza dayanmdığı bir dönemde batılı ülkeler güney ÅŸehirlerimizde hava savunma sistemlerimizi alıp götürmüÅŸlerdi. O günkü sıkıntıların üstüesinden gelemyi kendi gücümüzle baÅŸardık. Suriye'de Libya'da Akdeniz'de Karadeniz'de KarabaÄŸ'da hangi adımı attıksak karşımızda bütük bir küresel ittifak bulduk.

Her sçeim döneminde de aynı senaryoyu devreye soktular Milletimizle bir olup tüm bu oyunları birer birer bozduk. Kimi tuzakları sandıkta hüsrana uÄŸrattık. Kimi tuzakları sokakta bertaraf ettik. Kimi tuzakları askeri harekatlarımızla sınırlarımızın ötesinde durdurduk. Her dönemde yeni araçlar, argümanlar, taktikler devreye giriyor. Bu toprakları vatan yapmak için verdiÄŸimiz uÄŸraşı vatanımız da elimizde tutmak için de sürdürmek mecburiyetindeyiz.

MUHALEFETE ELEÅžTÄ°RÄ°LER

Ülkemiz muhalefetinin anlamadığı anlamak istemediÄŸi anlıyorsa bile önemsediÄŸi hakikat budur. Ä°htirasları öylesine gözlerini bürümüÅŸ durumdaki ülkenin ve milletin uzun vadeli çıkarlarının altına dinamit döÅŸemekten çekinmiyorlar. Bu uÄŸurda PKK'ya, FETÖ'ye, emperyalist hevceslere göz kırpıyorlar. Siyasi vizyon sıfır. Siyasi program hak getire. Ä°craat zaten yok.

CHP çeÅŸitli ÅŸehirlerde DEM'le, hem de tabanına raÄŸmen, neyin karşılığı, hangi paylaşımların ürünü olduÄŸu bilinmeyen karanlık ittifaklar kuruyor. Ülkemizin en büyük muhalefet partisinin içine düÅŸtüÄŸü tutarsızlık, savrulma, kirlenmiÅŸlik hali gerçekten utanç verici. Valizler, çantalar dolusu dolarlar, avrolar. Bunları saymaya bile yetiÅŸemiyorlar. Sayma görüntülerini kimse izah edemiyor.

EMEKLÄ° MAAÅžI

Temmuz ayında, yılın ilk 6 ayındaki enflasyona göre, emekli maaÅŸlarını tekrar masaya yatıracağız.

Memurlarımıza yaptığımız 6000 ek göstergesi ilave edilmesi uygulaması geniÅŸleterek düzenlemenin hazırlıkları tamamlandı. Yılın ikinci yarısında enflasyonun iniÅŸe geçtiÄŸini hep birlikte göreceÄŸiz. 

Küçük enafın prim gün sayısındaki adaletsizliÄŸi giderecek önümüzdeki dönemde buna göre adım atacağız. Milletimizin farklı kesimlerine verdiÄŸimiz sözlerin takibini yapıp yerine getireceÄŸiz. Ekonomi programını kararlılıkla sürdürüp fiyat istikrarını saÄŸlamamız lazım. Yılın ikinci yarısında enflasyonun düÅŸmeye baÅŸladığını göreceÄŸiz. Emeklilerimizi ve çalışanlarımızı hak ettiÄŸi refah seviyesine getireceÄŸiz. Dün verdiÄŸimiz sözleri bugün hatırlamıyoruz diye kulak arkası yapmadık. Yapacamayacağımız sözleri asla vermedik. Emeklilikle ilgili içimize sinmeyen adımları gelen talepler üzerine hayata geçirmektan kaçınmadık. Emeklilere ara artışın maaliyetini milletimizle paylaÅŸmıştık.

Sizin karşınızda atıp tutanlar derdinize derman olamayacaklar. Seçimlerde ÅŸehirlerinizi yönetecek baÅŸkanları seçmekle kalmayacaksınız, ülkemizin geleceÄŸinde hangi siyaset tarzının önünün açılacağını da belirleyeceksiniz

"2 KAT DAHA BÜYÜTECEĞİZ"

21 yılda nasıl 3 kat Türkiye'yi büyüttüysek önümüzdeki dönemde 2 kat daha büyütüp sözlerimizi fazlasıyla tutacağız.

VumhurbaÅŸkanınız olarak bakanlarımla yoÄŸun bir çalışma içerisinde size efendi olmaya deÄŸil hizmetkar olmaya geldik.

ErdoÄŸan ,Seçim ,Ememkli ,Muhalefet



Ä°sim Soyisim :
E-Mail :

Bu habere ilk yorumu siz yapın.