Fatih haber,Haber fatih,Fatih YaÅŸam,Fatih aktuel ,Haber

Fatih Aktüel

Video Galeri
Foto Galeri
Web Mobil
Bu haber 1136 kez okundu. | Ästanbul Haberleri
Haberin Tarihi :   10 Åžubat 2021 - 13:20

İstanbulda Kar en Az 1 Hafta Sürecek

Büyüt
Küçült
Ä°stanbulda Kar en Az  1 Hafta
İstanbul'da günlerdir beklenen yoğun kar yağışına çok az kaldı. '87 kışı geliyor mu, gelmiyor mu' tartışmaları sürerken, Meteoroloji Genel Müdürlüğü de tahminlerini güncelledi. Cuma günü sıcaklıklar birden 15-20 derece arası düşecek, hafta sonu birkaç il dışında tüm illerde kar yağışı olacak. Önümüzdeki haftayı tamamen sıfırın altında geçirmesi beklenen İstanbul'da kar çok yoğun yağacak.

Günlerdir uyarısı yapılan kar yağışına artık çok az kaldı. Yarın da mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcaklıklar, Cuma günü rüzgarın poyraza dönmesiyle bir anda 15-20 derece düÅŸecek. Cumartesi ve pazar günü Batı Marmara, Karadeniz, Ä°ç Anadolu ve DoÄŸu Anadolu'da etkili olacak kar yağışı, yeni haftayla birlikte neredeyse tüm yurda yayılacak. Pazartesi günü birkaç il dışında tüm illerde kar veya yaÄŸmurun etkili olması bekleniyor. 

Ä°STANBUL'DA ÇOK YOÄžUN KAR BEKLENÄ°YOR

Ani sıcaklık düÅŸüÅŸüyle birlikte cuma günü sabah saatlerinde Ä°stanbul'da kar bekleniyor. Cumartesi günü bölgede kar yok. Ancak pazar günü yoÄŸun kar bekleniyor. Pazar günü baÅŸlayan kar yağışının pazartesi, salı, çarÅŸamba günlerinde de ilçe ilçe devam etmesi bekleniyor.





E-Posta ile Yolla
Sayfayı Yazdır
Sosyal Paylaşım
Google
Blogger
Tumbir
Etiketler :
Ä°sim Soyisim :
E-Mail :
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Uyarı
Güvenlik kodu :
Bu habere ilk yorumu siz yapın.
DÄ°ÄžER HABERLER
Foother
SOSYAL MEDYA
Facebook Twitter RSS Sitemap
"Fatih Aktüel | https://www.fatihaktuel.com/"   Tum Hakları Saklıdır. © 2023 - 2024