Orman işçisine Facebook sürgünü iddiası!
Hasan Ali Benlioğlu, Antalyaya 150 kilometre uzaklıkta Batı Torosların 2890 rakımlı zirvesi Geyik Dağı eteklerinde yer alan memleketi Gündoğmuşta 1989 yılından bu ya
Hasan Ali Benlioğlu, Antalyaya 150 kilometre uzaklıkta Batı Torosların 2890 rakımlı zirvesi Geyik Dağı eteklerinde yer alan memleketi Gündoğmuşta 1989 yılından bu yana kadrolu orman işçisi olarak çalışıyor. Benlioğlu, fotoğraf merakı ve memleket sevdasıyla kurduğu Gündoğmuş görseller adlı facebook sayfasından memleketinin dağlarını, çiçeklerini, çalışan kadınlarını, 4 mevsim fotoğraflayıp yayınlamaya başladı. Sayfada yıllar içinde sayısız fotoğraf birikti.
ÇOCUKLARI GÖRÜNTÜLEYİP PAYLAŞINCA
Geçen yıl 9 Aralıkta okula giderken şiddetli yağmur nedeniyle göle dönen caddeden geçmek zorunda kalan öğrencileri fotoğraflayıp sayfasında paylaşınca Benlioğlunun başına gelmedik kalmadı.
Fotoğrafların ilçedeki bir yerel gazetede yayınlandığını aktaran Benlioğlu, Fotoğraf AK Partili Belediye Başkanı Mehmet Özereni rahatsız etti. Konu ilçede siyasi gündem oldu. Fotoğraflar nedeniyle AK Partili yöneticilerle ciddi tartışmalar yaşadık. O tartışmalar sürerken şikayet üzerine Aksekiye geçici olarak görevlendirildim dedi.
MUHTAR DA ŞİKAYET ETMİŞ
1989 yılından bu yana Gündoğmuşta çalıştığını, yaklaşık 70 gündür de geçici görevlendirmelerle farklı yerlere gönderildiğini anlatan Benlioğlu, ilk gönderildiği Aksekide 10 gün kaldığını belirtti. Okul çağında iki çocuk babası Benlioğlu, 10 günün ardından Aksekiye bağlı Murtiçinde görevlendirildiğini belirtti.
Kendisinin CHPli olduğunu, işçi kadrosunda olmasının kendisine mesai saatleri dışında siyaset yapma imkanı tanıdığını belirten Benlioğlu, gönderildiği yerlerde Atatürk bayraklarıyla donattığı, tepesine bir de hoparlör yerleştirdiği otomobiliyle mesai saatleri dışında seçim çalışması yaptığını söyledi. Benlioğlu, Bu durum Murtiçinde muhtarı rahatsız etmiş. O da beni şikayet etti. Buradan da sürgün edildim diye konuştu.
BU KEZ TAYİN BEKLİYOR
O şikayetin sonucunda CHPli belediyenin görevde olduğu İbradıya gönderildiğini söyleyen Benlioğlu, Bunları yaşarken resmi olarak izne ayrıldım. İzinden çağırıp işbaşı yaptırdılar. Yaşadığım rahatsızlıklardan dolayı aldığım doktor raporunun süresi pazartesi günü bitiyor. Pazartesi günü Gündoğmuşta işbaşı yapacağım. Fakat bu kez geçici görevle değil, tayin yoluyla Kaşa gönderileceğimi öğrendim diye konuştu.
Emre BAYLAN / DHA
Yorumlar (0)
Yorum Yaz
Yorumunuz moderatör onayından sonra yayınlanacaktır.
Benzer Haberler
İstanbul dahil toplam 30 ilde ormana giriş yasağı
Peş peşe gerçekleşen orman yangınları sonrası İstanbul dahil 30 ilde yangınların artabileceği...
İstanbul dahil toplam 30 ilde ormana giriş yasağı
Peş peşe gerçekleşen orman yangınları sonrası İstanbul dahil 30 ilde yangınların artabileceği...
Orman Yangınlarında Son Durum
Manisa'nın Akhisar ilçesindeki yangın 4. gününde de devam ediyor. İzmir'in 2 ilçesinde 29...
GÜNCEL Haberleri
TümüKiralık Sosyal Konut uygulaması başlıyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamasıyla "Kiralık Sosyal Konut" uygulaması başlıyor....
Okullarda yeni güvenlik genelgesi !
Okullarda yeni güvenlik genelgesi yayınlandı.
Dört ilde fuhuş operasyonu
İstanbul merkezli 4 ilde organize şekilde fuhuş yaptıran çeteye karşı büyük bir operasyon...
638 faili meçhul dosyayı yeniden incelemeye aldı
Adalet Bakanlığı 75 ilde 693 maktulün adının geçtiği 638 faili meçhul dosyayı yeniden incelemeye...
İsrail bir gazetecinin daha ölümüne sebep oldu
İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyinde gazetecileri hedef aldığını itiraf etti. Emel Halil isimli...
İran'dan Müzakere Açıklamasına Yalanlama
İran Dışişleri Bakanlığı,Pakistanlı kaynakların iddialarını yalanlayarak ABD ile ikinci tur...
Okullarda yeni dönem
Okullarda yeni dönem başladı. Neler oldu? Şanlıurfa ve Kahramanmaraş'taki saldırıların ardından...
Ugandalı General bir kez daha Türkiye'yi hedef aldı
Uganda Genelkurmay Başkanı Muhoozi Kainerugaba, Türk şirketleriyle olan sözleşmeyi iptaledilmesi...
İran Hürmüz Boğazı'nı yeniden kapattı
İran, Hürmüz Boğazı'nı yeniden kapatma kararı aldı. Nedeni, ABD'nin deniz ablukasının devam...
A101 Carrefoursa yı satın alıyor
A101, Carrefoursa'yı satın alıyor: A101 marketlerinin sahibi Yeni Mağazacılık AŞ, Sabancı...
Ataşehir Belediyesine rüşvet soruşturması
Ataşehir Belediyesinde rüşvet soruşturması kapsamında 18 kişi, arasında Belediye Başkanı Onursal...
8. sınıf öğrencisi 5 silahla gelmiş
KAHRAMANMARAŞ'ın Onikişubat ilçesinde bulunan Ayser Çalık Ortaokulu'ndaki silahlı saldırının...




